Sivut

torstai 6. syyskuuta 2012

Poppamies

Onkos kukaan kuullut Poppamiehestä, muutenkin kuin hulluna ukkona roviolla ? Tällä kertaa kyse ei ole tästä kyseisestä ukkelista vaan verkkokaupasta ja voiko nyt sanoa että brändistä, joka myy ja on erikoistunut chilimausteisiin.

Meillä tykätään mausteisista ruoista todella paljon, varsinkin T. Meillä onkin kaapeissa jos jonkinlaista chilimönjää ja -tahnaa, eikä kaikki näytä kovin herkulliselta... Kaikkea näköjään pitää siis kokeilla ja niin kävi tälläkin kerralla. Muutamia viikkoja sitten ostettiin Haaparannan puolelta Ica Maxista jenkkiosastolta sellaista Blairin chilisoosia joka osoittautui melko hyväksi, tosin minulle liian voimakkaaksi. Tästä ostoksesta innostuneena laitettiin sitten isompaa tilausta tuonne Poppamieheen ja ostoskori täyttyikin pikkuhiljaa erilaisista chilisooseista.

Minä halusin jotain laimeampaa ja ehkä hieman makeampaa chiliä jota voisin laittaa vaikkapa nuudeleiden päälle, joten mulle otettiin tätä samaa Blairin soosia tosin Sweet nimikkeellä. Otettiin myös pari muuta samaa sarjaa olevaa, toinen oli jalapeno ja toinen hieman sinappinen. Ekstrana oli vielä savuchili -kastike, saapa nähdä mitä tästä tulee ;)

Mikäli tuli kiinnostus erilaisiin chilikastikkeisiin niin käykää ihmeessä tutustumassa Poppamiehen nettisivuihin ! Ja mikäli joku on huomannut niin ainakin esimerkiksi Prismoissa myydään Poppamiehen tuotteita, siellä on myynnissä mm. napalminalleja ;)

<3

2 kommenttia:

  1. Meillä on kanssa ollut jos jonkunlaista soossia, tuttuja tuotteita ovat :)

    VastaaPoista
  2. Ovat kyllä ihan kivoja ruoan seassa :) Tykkäsin itte eniten tuosta sweet -soosista, oli ihan tajuttoman hyvää kanan ja riisin kera ;)

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !