Sivut

keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Sininen on päivän väri

Asiakkaalle piti tehdä rannekoru ja korvikset samaa settiä, hän sai itse valita helmet. Asiakas valitsi itselleen muutamatkin erityyliset siniset helmet joita voisi korusisa käyttää, päädyin sitten käyttämään vain yhdenlaisia ettei tule sekametelisoppaa.

Väreiksi päätyi siis tuollainen kunnon sininen, sähkönsininen melkeimpä sekä kirkas särölasihelmi. Lisäsin koruihin myös parit hopean väriset sulkariipukset, kaunista ja ylellisen näköistä :)

Tänään tuli postista HelmiQ:n tilaus sekä Korustamon Ihanan Eilan lahjalähetys ! Hyvä etten itkua pukannut kun olin niin onnessani niistä kaikista :D Laittelen niistä ihanuuksista kuvia ja omaa postausta tässä jossain vaiheessa jotta näette tekin ! Mulla kylmäväreet kipitteli pitkin kananläskejä kun avasin pakettia ja kiljuin jo siinä vaiheessa kun näin mitä se kaunis paketti sisälsikään ! Oih ja voih ja uulalaa vielä päälle, kiitos Eila <3

<3

10 kommenttia:

 1. Kaunis setti! Mitä nuo ihanat siniset helmet ovat?

  VastaaPoista
 2. Nuo siniset helmet on lasihelmiä joita tilasin Korutaivaasta :) http://www.korutaivas.com/kosmoshelmi-koboltinsininen-50kpl-p-3293.html Tuossapas vielä linkki siihen.

  VastaaPoista
 3. Huikean kauniit särölasit ja kaunis setti kokonaisuudessaan:-)

  VastaaPoista
 4. Kiitti Helinä :) Noi onki ihan hyvälaatuisia, tilasin 8mm koossa Helmikaupasta. Perushelmiä siis vain mutta voi mikä kimallus niistä lähteekään ;)

  VastaaPoista
 5. Wau mikä setti!Mielettömän kauniit helmet. Kyllä tästäkin saa ihon kanan/sianlihalle:)
  Ja hyvä, että kelpasi♥

  VastaaPoista
 6. tosi kauniit korut, ihana väri :))

  VastaaPoista
 7. Upea sininen väri!! Ja kauniisti muokkasit koruksi!

  VastaaPoista
 8. Tuo sininen on kyllä sellainen joka pomppaa kunnolla esiin, aivan täydellisen värinen !

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !