Sivut

sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Sisustuksellista sunnuntai-iltaa

Sisustus alkaa aina kiinnostaa enemmän näin syksyisin kun ihmiset viettävät enemmän aikaa sisätiloissa. Sitä katsoo kotiansa ihan erilailla syksyllä ja talvella ja silloin tulee mieleen kaikkea mitä voisi tehdä toisin ja miten voisi muuttaa kotinsa ulkonäköä. Mulla ainakin tulee syksyn alettua näitä tuntemuksia ja tälläkin hetkellä mietin kovasti edelleen sen täydellisen sohvapöydän hankintaa, keittiönpöydän mallia ja uusia mattoja.

Oulussa käydessämme käytiin samalla piipahtamassa siinä Kodinykkösessä ja sieltä mukaani tarttui pienen pientä sisustusjuttua mutta näidenkin ostosten jälkeen pulpahti mieleeni uusia ideoita joita voisin jossain vaiheessa toteuttaa. Tämän syksyn värit on meillä ruskea, harmaa, vaalea ja violetti/pinkki/lila -sävytteiset yksityiskohdat. Aion siis toteuttaa sisustusta lähinnä ruskean ja vaalean sävyillä ja hieman maustaa ja tuoda syksyä myös tänne sisälle violetin, punaisen ja pinkin sävyillä. Violetti värikin kiinnostaa ehkä enemmän sellaisena tummana luumuna, ei siis sellainen TiiviTaavi -väri :D

Keittiönpöytä pitäisi uusia, se tarvisi todellakin uusia, oon niiiiiin kyllästynyt tuohon vanhaan pyökin väriseen pöydänretaleeseen, hyi yök. Tahtoisin tummemman tai vaaleamman värin siihen ja ehkä saisi olla vaikka 20cm suurempi. Meille kahdelle hengelle passaa hyvin tuo neljän istuttava, mutta pöytätilaa saisi olla ehkä hieman enemmän. Toisaalta taas pitää miettiä että meidän keittiömme ei ole kauhean iso muttei mikään pienikään niin pöydän tulee olla just eikä melkeen hyvä. Täydellinen siis !

Tässäpä kuvat näistä pikkujutuista mitä löysin ! Aion nämä sijoittaa keittiöön, koska siellä ei juurikaan ole vielä näitä tummempia sävyjä joista tykkään juuri nyt.

Kynttiläteline oli 9,90e, kaitaliina 9,90e ja kynttilä jotain 4e. Ei siis mahottoman kallista :) Iittalan kivituikku on vanhempi ostos mutta päätyy samaan väriskaalaan jossain vaiheessa.

<3

4 kommenttia:

 1. Moi. Pöydän voit hioa kevyesti ja maalata tai jos haluat vähän kestävämpää laatua, käyttää värjätty puuvaha, silloin joudut pikkuisen enemmän hio pöydän pinta. Rautakaupassa löytyy tosi hyviä puuvahoja. Olen itsekin hionnut oman pöydän ja vahannut noin 3-4 kerta. Helppo pitää puhtaana ja kerran vuodessa laitat uuden satsin puuvaha. Tässä linkki: http://www.bloom.fi/index.php/saunat/puuvaha

  T:) Koralli

  VastaaPoista
 2. Kiitti vinkistä Koralli, mutta luulempa että olen sen verran laiska tuunailemaan itse että taidan kauppaan kävellä ja ostaa päräyttää sen unelma pöydän :D Voi minua pientä laiskapalleroa ;)

  VastaaPoista
 3. Olipa tutunnäköinen kaitaliina, mulla on tabletit (6 kpl) samaa sarjaa:)

  VastaaPoista
 4. Tuo väri oli kyllä nätti !

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !