Sivut

perjantai 14. syyskuuta 2012

Sormuksien kirjoa

Eilen illalla tekaisin muutamat sormukset tuossa samalla kun katselin Big Brotherin iltalähetystä. Musta on kiva tehdä just sillon sellaisia koruja joiden kanssa ei tarvitse ajatella mitään kun voi katsella jotain viihdyttävää ohjelmaa. Sormuksia tulikin sitten ihan neljä kappaletta ja kaikki ovat uniikkeja, ei ole toista samanlaista.

Käytin sormuksiin hopeoitua lankaa koossa 0.8mm ja kivinä on akaattia, jaspista, särölasihelmeä ja oliskohan jotain jaden tyyppistä. En ole ihan varma noista kaikista kivilajeista koska tein nämä valitsemalla näihin ihastukset niistä pussukoista joita ostin silloin aikoja sitten Hopean Tähden blogin kirppikseltä. Ostin tuolloin pari pussillista sellaisia kiviä ja helmiä jotka oliva ihan sikinsokin eikä niistä aina ottanut mitään selvää, jotenka... Kauniita tuli ! Ja sormuksia oli pitkästä aikaa ihana tehdä, ihan nautin siitä !

Samana iltana tein myös yhden avainnauhan valmiiksi asiakkaalle, väreiksi tahdottiiin ainoastaan valkoista ja kirkasta, mitenköhän sain koruun kuitenkin hieman maustetta lisättyä... Tästäpä saatte heti lisää juttua aamusella postauksen muodossa ! Aamusella olenkin menossa kohti Oulun suuntaa ja pääsen pitkästä aikaa taas Hopeanvintille vierailulle, jes ! Toiveena olisi saada iso kasa laavakiviä ostettua ja varmaan jotain muutakin ihanaa. Myöskin joitain lukkoja, välihelmiä ja koristeita olisi kiva saada antiikinhopeisen värisini, saa nähdä täyttääkö putiikki toiveeni ;)


Huomiseen murupullaset <3

7 kommenttia:

 1. Kauniita sormuksia!:)

  VastaaPoista
 2. Kyllä saitkin kaunista aikaan. Minunkin mieleni tekisi harjoitella sormuksia, mutten ihan vielä uskalla tarttua aiheeseen syvemmin.
  Hyvää matkaa ja onnistuneita ostoksia:)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi14/9/12

  Tosi kauniita! Miten osaatkin?!

  VastaaPoista
 4. Kiitän paljon ja kiitos kaikille :) Eila: Otahan ihmeessä pihdit kätösiisi ja kokeile, on muuten mukavaa puuhaa :) Tulee kaunista yksinkertaisin menetelmin. Anonyymi: Pienellä harjoittelulla onnistuu jokainen, ja kiitos kovasti, kiva kun liityit kommentoijien joukkoon :)

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !