Sivut

sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Sormus uudella tyylillä

Tässä taannoin muutama ilta sitten oli erittäin tuottoisa ilta koruilujen suhteen ja sain paljon tehtyä kaikenlaista, lähinnä kyllä laavakivijuttuja koska ne ovat olleet nyt niin suosiossa että silloin pitää takoa kun rauta on kuuma ;)

Tässä onkin nyt muutamana päivänä ollut useita koruja joissa olen käyttänyt laavakivihelmiä eri kokoisina, kuten 8mm, 10mm ja 12mm. Ja niissä rannekoruissa oli vieläpä kauniin ovaalinmuotoisina näitä laavakivihelmiä, ja musta ne oli tosi ihania ja hieman erikoisempi, sopivat rannekoruun kuin nyrkki silimään ;) Pitäisikin koittaa muistaa tilata niitä lisää jahka vaan hoksaan että mistä. Ostin nuo aikaisemmat silloin muutama viikonloppu sitten sieltä Oulun reissulta Hopeavintiltä. Heillä ei nuo nettisivut ole mitkään maailman parhaimmat jotenka pitäisi ehkä laittaa sinne sähköpostia josko voisivat lähettää vain postin kautta... Häätynee miettiä.

Mutta tosiaan tässä tulee nyt muutamia sormuksia taas joita väkertelin, pari tuollaista ihan normaalia ja normaalilla tyylillä tehtyjä ja yksi sitten tällainen valmiiseen sormuspohjaan/runkoon tehty. Harmitti hieman kun hoksasin ettei se sormusrunko ollutkaan säädettävä, mutta kylläpä se menee suurimmalle osalle, taitaa olla koko jotain 17mm.Mukavaa sunnuntaipäivää kaikille, täällä meillä alkaa orjaurakka ihan kohta, sepeliä/soraa pitäisi lähteä raahaamaan paikasta A paikkaan B ja minä pieni ihminen olen siinä asiassa hieman huono ja hyödytön... Lähden siis mukaan työnjohtajaksi lapion varteen seisomaan :)

<3

2 kommenttia:

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !