Sivut

sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Sunday

Kuulumisia hieman, koska tänään on ollut erityisen hiljainen päivä, niin blogin puolella kuin kotonakin. Blogijutut on jäänyt hieman tänään koska tahdoin suoda itselleni jonkinlaisen vapaapäivän ihan kaikesta ja keskittyä vain omiin muihin juttuihin. Hiljaisuutta sinänsä on ollut, mutta touhuttavaa ja oleskelua kyllä.

Tänään oli pyykkipäivää sun muuta tiedossa jo heti herättyämme ja pyykkikone/tiskikone saikin hyrskähdellä ihan mukavasti koko päivän. Sunnuntait on aina meille näitä oleskelu- ja siivouspäiviä, koska silloin on oikeastaan ainut päivä viikosta kun kummallakaan ei sen kummemmin ole mitään menoja. Sunnuntait pyhitetään siis kahdestaan ololle ja muille puuhille kuten esimerkiksi siivous, pyykit, ruoanlaitto ja kylästely.

Päätin jo aamulla että vietän tämän päivän ihan vaan nenä kirjassa ja niin myös tein, suunnitelma toteutui täydellisesti ! Ostin muutama päivä sitten pari uutta kirjaa ja olin niin innoissani niiden lukemisesta että olenkin viettänyt suurimman osan ajastani nyt parina päivänä ihan vaan näiden kirjojen parissa. Sain myös luettua jo toiseen kertaan nälkäpeliä -kirjasarjan ensimmäisen osan, kohta voisin aloittaa toisen osan. Suosittelen kyllä näitäkin kirjoja jokaiselle, ovat todella viihdyttäviä ja mukaansa tempaavia, välillä kuvittelen jopa itse osallistuvani kyseiseen peliin ;)

Kirjojen nautiskelun lisäksi olen suorittanut suunnatonta ajattelutyötä korujen suhteen, järjestellyt helmiä uuteen uskoon ja miettinyt mistä suunnasta alkaisin taas tilausjonoa purkamaan. Helmet odottavat innoissaan hypähdellen vuoroaan päästä koruihin koristeeksi mutten jotenkin ole saanut tungettua niitä vielä sinne. Tykkään siitä että koruilu on harrastus, vaikka salaa toivoisinkin että siitä tulisi minulle joskus ammatti tulevaisuudessa, tai edes lisätienestibisnes. Tällä hetkellä en siis tahdo rasittaa omaa mielikuvitustani liikaa ja tehdä koruja massatuotannolla tehtaan tavoin vaan jättää myös sille mielikuvitukselle omaakin aikaa ja aikaa suunnitella jotkut tietyt korut tunteella. Tunteet ovat ainakin minulla vahvasti osana tätä koruilua ja rakastan tehdä näitä, omalla tyylilläni ja tahdillani. Jotenka tänään olen siis aloittamassa muutamaakin korumallia ja toivottavasti saan niitä sitten valmiiksikin ja kuvailtua myös teidän nähtävillenne.

Nyt voisin keskittyä Big Brotherin alkamiseen samalla kun asettelen korutarvikkeeni sohvannurkkaan valmiiksi. Telkkaria katsoessa korut valmistuvat kuin itsestään ;) Huomasittehan että Helmihatussa on taas tarjouksia, paljon uusia tuotteita -50% alennuksella ja ainakin itse sain kampanjakoodin sähköpostiini jolla saan vielä kokonaissummasta -30%, joten tuotteethan ovat periaatteessa ilmaisia :) Myös Helmikaupan nettisivuilla oli lukot ja metallihelmet tarjouksessa jopa -20%, käykäähän kurkkimassa !

Onnistuin olemaan taas tarkkasilmäinen tuon Korustamo -blogin kanssa ja sain jälleen bongattua ilmiömäisen luvun 8888 Eilan blogista ja voin valita palkinnoksi jälleen yhden hänen kaunokaisistaan, olen jälleen niin onnellinen ! Norsukoru onkin ollut jo ahkerassa käytössä, hihhih ;)

Oikein mukavaa loppuiltaa kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !