Sivut

torstai 20. syyskuuta 2012

Uutta sekä korupuolella

Että myös yhteydenotoissa ! Eli tein vähän muutoksia ja tein ihka oman sähköpostiosotteen näille korujutuille ja muutin sen myös tuonne oikeaan palkkiin kans, ja tässä vielä uusi osoite joka on välittömästi käytössä: withpearls@suomi24.fi. Eli mikäli jollain tulee jotain kysyttävää eikä halua sitä kysäistä kommenttipoksin puolella niin voi lähetellä mulle viestiä ja minä otan sen kiitollisena vastaan :) Ja jos tulee vaikka hinkua ostaa jotain korujuttuja niin sinne voi lähettää kyselyä myös siitä !

Mietin myös että voisin tähän blogiin JOTENKI tehdä toisen sivun jossa olisi näitä myytäviä koruja myynnissä ihan ja hintoineen kaikkineen. Tämä ihan vaan sen takia että välillä noita koruja tulee joka tuutista ja tahtois eroonki niistä jossain vaiheessa... Pakko kuitenkin välillä tehdä ihan vaan omaksi ilokseen näitä eikä aina vaan joko omaan käyttöön tai tilauskoruja, sitten niitä jää pussukoihin tänne kotosalle ja ne kaipailevat kipeästi uusia rakastavia koteja. Elieli, kuka osaa neuvoa tollolle blondille miten tehdään sellainen sivu tonne jonneki ylös palkkiin ?

Ja sitten muihin asioihin, eli tässä tulee taas näytille muutamat sormukset jotka tein tässä pari iltaa takaperin ja olin aikaansaannoksiini erittäin tyytyväinen, värit osui hyvin yksiin. Yksinkertaisia kieputuksia vain, ei mitään sen kummallisempaa.
Myöhemmin tulee kuvia niistä Eilalta saaduista koruista, kuvailin ne heti ja kamerasta pitäisi ne vielä siirtää koneelle, pikkuhiljaa :) Tulossa myös kuvia uusimmista ostoksistani, HelmiQ sekä Helmikauppa.

<3

1 kommentti:

  1. Mene tuonne Bloggeriin ja siellä on lisäasetukset. Siitä klikkaa sivut ja uusi sivu. Muistaakseni ulkoasussa voi sitten määritellä minne haluaa sivut ,ylös tai sivulle...Jos tää meni väärin, niin anteeksi. Jospa joku muu osaisi neuvoa enemmän. Mutta yritä toki, kyllä osaat!

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !