Sivut

maanantai 10. syyskuuta 2012

Ystävälle lahjaksi

Hänen tietämättään toki. Eräs tuttavani pyysi tekemään yhteiselle ystävällemme lahjaksi kauniin yksinkertaisen rannekorun ja minähän tein :) Tänään on hänen syntymäpäivänsä joten uskallan vasta nyt paljastaa korusta kuvat :) Suuren suuret onnittelut siis tälle ystävälleni ja toivon todella että lahja oli mieleinen ;)

Korusta tahdoin tehdä hyvin yksinkertaisen koska mun mielestä tälle mun ystävälle ei kovin mitkään räikeät sävyt sovi, siispä tummaa ja vaaleeta sopivasti yhteen ni avot ku tulee kaunista jälkeä.

Niin sitä vaan taas aloitettiin arki myös täällä meillä. On se vaan niin kiva herätä pitkästä aikaa oikeen syyn takia aamusella seitsemän pintaan ja lähteä "töihin" niinkuin muutkin ihmiset. Ihanan normaalia ja ihanan arjellista puuhailua. Hullulta kuulostaa...

<3

5 kommenttia:

 1. Kaunis ja seesteinen:)

  VastaaPoista
 2. just niinku eila sen sanoi :))

  VastaaPoista
 3. Eikä kuulosta! Torstaina se alkaa arki täälläkin muotoutua, nyt vielä kiirettä pitää :) - Ystäville kannattaa aina koruilla :)

  VastaaPoista
 4. Oi kun nätti!! Tykkään!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kiitos, koruilu on taas saanut uutta puhtia kun on ensteks maannut sohvan nurkassa pari viikkoa tekemättä yhtään mitään :)

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !