Sivut

perjantai 12. lokakuuta 2012

Aarteita, taas, hihhih :)

Blogimaailmassa oli jonkin aikaa pyörimässä se Korutarvikekirppis ja nyt se siirrettiin sitten toimimaan Facebookiin ja itse ainakin oeln tästä henkilökohtaisesti todella tyytyväinen. Minulla tulee käytettyä facea päivittäin ja se on melkeimpä aina auki. Face on siinä mielessä myös hyvä näiden kirppisten suhteen koska siellä kaikki toimii reaaliajassa ja siellä voi heti varata itselleen jonkin tietyn tuotteen, mun mielestä se vaan on kätevämpää :) Kaikki ei toki ole samaa mieltä ja heidän mielipiteitään tulee kunnioittaa, näin myös minä teen :)

Täältä facen puolella toimineesta korutarvikekirppikseltä löysin pari ihanaa juttua ja olin erittäin tyytyväinen niihin, alla kuvat löydöistäni ! Tuo on vissiin jaspista fasettihiottuna ja koossa 10mm ja sitte nuo mustat fasetit on lasihelmiä, laadukkaita sellaisia, preciosan leimakin jopa :)
Sitte laitan tähän samaan syssyyn kuvat tuotteista joita ostin Helmihatusta viime viikolla. Otin ensimmäistä kertaa nauhallisen noita ametistinugetteja jotka olivat melkoisen suuria kooltaan, mutta todella kauniin värisiä. Nämä ovat juurikin niitä ametisteja joista aion tehdä sille eräälle asiakkaalle sen kaulakorun ja rannekorun :) Nyt eilettäin tein sitten vielä toisen tilauksen tuonne samaiseen kauppaan ja otin vielä kaksi nauhallista samoja ametisteja, ne oli halpoja ja nättejä :) Kuvia alla viimeisistä ostoksistani Helmihatussa :) Suosittelen erittäin lämpimästi tutustumaan kauppaan, ihania tuotteita, ja monet sellaisia mitä ei muualta löydy. Alta pilkottaa myös uusin ostokseni korukirja ! Siitä lisää myöhemmin.
<3

5 kommenttia:

 1. Oi miten ihanat ostokset:)

  VastaaPoista
 2. Ihania aarteita sinulla!
  Itsekin odottelen uutta aarrelähetystä.. :)

  VastaaPoista
 3. Hienoja löytöjä!

  ja niin kauniita koruja tuolla aikaisemmissa postauksissa! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon kaikille, tykkäilin itekki suunnattomasti noista ihanuuksista, varsinkin nuo kauniit uudet kirjanmerkit herättivät pienen läikähdyksen syrämessä ;) Ja kiitos paljon Kati <3

  VastaaPoista
 5. Kivan näköisiä löytöjä olet tehnyt sekä kirppikseltä että kaupasta. :) Nuo jaspikset ovat ihania!

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !