Sivut

tiistai 30. lokakuuta 2012

Avainnauhatehdas

Avainnauhoja on taas saanu väännellä ihan tasaiseen tahtiin ja sormia melkeen jo särkee, ei ihan vielä onneksi. Asiakas tilasi 5kpl avainnauhoja omilla haluamillansa väreillä ja tänään sain sen tilauksen valmiiksi, toivottavasti asiakas tykkää. Nättejä tuli ja tuli käytettyä taas pitkästä aikaa sellaisia värejä mitä en itse välttämättä heti laittaisi, vaihtelu siis virkistää välillä.

Väreinä oli ihan laidasta laitaan vaikka ja mitä, lähinnä kuitenkin pinkkiä, violettia, valkoista ja mustaa. Kirkasta sain survottua joihin väliin ettei tullut liian tylsis värejä, ja kaikista tuli oikein kauniita :) Laitan tähän nyt tällaisen kuvapläjäyksen missä on kaikki tähän satsiin valmistuneet nauhat yhdessä. Seuraavaksi pitääkin aloitella jälleen uutta tilausta, näin joulun lähestyessä saan varmaan useammatkin nauhat vielä väännellä. Kyllä tämä on sitä mitä tahtoisin tehdä ihan ammatikseni ;)


Sitte myös sellasta että mun oli ihan pakko tilata tuolta Tiian blogista Tiana X, sellaiset hänen itse tekemänsä skull cameo -korvikset, ne oli niin yli-ihanat että jo passas se pelkkä ihailu. Laitoin Tiialle viestiä ja ostin itselleni musta/valkoiset ihanuudet. Oottehan huomanneet että siellä on Tiian blogissa postimaksuvapaata aikaa vielä huomiseen ihan vain näin Halloweenin kunniaksi ;) Pikku vinkkiä siis ! Ja voin kyllä kehua maasta taivaaseen nämä korvikset, aivan ihanat, jokaisella pitäisi olla tällaiset.

Kiitos paljon Tiia ! <3<3

10 kommenttia:

 1. Ihania ovat ja mulla on sama olotila, että olis kiva olla oma paja ja siinä vaan töitä tekisi:)

  VastaaPoista
 2. Ahkeruus on ilosi - huh mikä määrä. Hieno on myös tuo alempi kotelo.

  VastaaPoista
 3. Mä teen jo osittain työkseni, mut voisin tehdä myös ihan täysipäiväisesti. Tosin aattelen että jossain vaiheessa se luovuuden pula iskee ja sit on hyvä olla muutakin tulon lähdettä :)

  VastaaPoista
 4. Onhan se kyllä niin että tällä korubisneksellä pitäisi pyyhkiä melkoisen hyvin että voisi tuudittautua ihan vaan sen varaan, mutta melko harvalla varmaan on siihen varaa. Täällä Lapissa on vielä niin hirveän huonosti "oikeita" töitä että sen vuoksi olen suunnitellut yrityksen aluille laittamista, mietinnässä kuitenkin vasta.

  Töitä se on pakko jokaisen tehdä, ai että kun voittaisi lotossa niin voisi keskittyä ihan vaan harrastuksiin ;) Kukapa ei sellaista tahtoisi !

  VastaaPoista
 5. Hienoja avainnauhoja. Samainen tehdäs on ollu mulla täällä kans pystyssä. Jossain vaiheessa koitan blogiinkin päivitellä.

  Mä ehkä poikkean nyt vähän linjasta, mutta tykkään tehdä näitä käsitöitä nimenomaan vain harrastuksena. Tietysti tuo lottovoitto ja keskittyminen plkästään harratuksiin ja hyväntekeväisyyteen olis kyllä mullakin ihanne :)

  VastaaPoista
 6. Kiva että tää aihe on herättänyt vähän keskusteluakin, hyvä vaan :) Niinkuin Sara tuossa mainitsikin niin kyllä se toisaalta on ihan kiva että pitää nämä käsityöt ja koruilut lähinnä suurena ja tärkeänä harrastuksena vaikka toki työksikin se joillekin passais :) Toisaalta taas on hyvä olla se oikea leipätyö siinä kaverina jos vaikka sattuu että inspiraatiokärpänen lähtee leijaileen muille maille.

  VastaaPoista
 7. Kauniita avainnauhoja! Minäkin olen muutamia taas väkertänyt, kun vain saisin niitä blogiin joskus esille.

  Samoilla linjoilla olen minäkin, olisi ihanaa tehdä koruja työkseen, mutta pitäisi olla tausta vähän turvatumpi, että moiseen uskaltaisi lähteä - tai sitten nimen omaan ei mitään muuta taustalla eli olisi pakko panostaa myyntiin enemmän. Vielä on töitä sentään omalla alalla ollut, joten harrastuksena tämän on pitänyt.

  Hienoa, että tykkäsit korviksista! :) Nuo pääkallokameet ovat minustakin valtavan kauniita. Pitäisi tehdä taas kaulakorujakin myyntiin. Jospa viimein riittäisi hetken aikaa äitiysloman alussa. Nuo ovat ihastuttaneet niin nuoria kuin vanhempiakin. Äitinikin halusi kaulakoruunsa tuon riipuksen, vaikka varmistin vielä, että huomasithan siinä olevan pääkallon. :D

  VastaaPoista
 8. Ihanaa kyllä Tiia että teillä on se masuasukki tulossa piristämään hieman "tylsää" arkea, siinä voi olla että jää koruilut hieman vähemmälle mutta muista ottaa myös sitä omaa aikaa kans välillä :) Harrastuksia pitää olla vaikka taapero vieressä tallusteleekin ;)

  Nämä korvikset ja pääkallot herättivät kyllä täälläkin meillä äidissäni hauskoja reaktioita... Ensin se ei hoksannut niitä pääkalloja ja sitten kun mainitsin ni se hihku jo että voi että ku ihanat, äidit...

  VastaaPoista
 9. Näyttääpä nuo nauhat todella kivoilta ja tyylikkäiltä :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos Reetta ! Ja kiva kun pistäydyit vierailulla :) Tulehan toistekin !

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !