Sivut

maanantai 15. lokakuuta 2012

Books

Kerroinkin viime viikolla että kävin Suomalaisen kirjakaupan alennuslaareissa notkumassa ja tein muutamia kivoja löytöjä, tässä tulee esittelyyn kaksi niistä. Nämä kaksi siitä syystä että ne olivat ne löydöt mistä olin eniten innoissani :) Toinen oli ihanan värikäs korukirja nimeltä Innostu korutöistä, joka oli ihan sikahalpa ainakin mulle, alle kympillä lähti nimittäin. Selailin sitä läpitte siellä kaupassa jo ja innostuin kovasti. Monesti korukirjoissa on esitelty samoja malleja koruista ja helmistä, mutta tästä kirjasta huomasin että oli paljon uuttakin. Kauniita malleja ja ihania värejä, täytyypä kokeilla joku kerta millaisia itse saan tehty :) Sen kummemin en tosiaan vielä kolunnut kirjaa läpitte muuten kuin vilkaisemalla että ken tahtoo niin käy ostamassa tai lainaamassa kirjastosta ja kurkkii itse :)


Toinen ihana löytö oli normaalihintainen leikkely- ja askartelukirja jollaista olen halunnut jo jonkin aikaa. Tällaista kirjaa harvemmin tulee vastaan missään, mutta aina tällaista on kaivattu. Tässä kirjassa on ohjeita ja malleja siihen miten saat paperista tai kartongista tai ihan mistä vaan leikeltyä kivoja kuvia vaikkapa ikkunaan jouluksi. Kirjasta saa kauniita malleja myös vaikkapa muffinsivuokien koristeeksi, kirjaa selaillessa tunsin itseni ihan lapseksi ja lapsetti niin kovasti että kirja oli pakko ostaa ihan vaan vuoksi että tunsin jälleen sitä lapsenomaista riemua jostain :) Rakastan askartelua, pientä touhuamista ja kaikenlaista pientä piiperrystä joten kirja oli mulle erittäin oiva :) Suosittelen katsastamaan myös tämän kirjan läpi mikäli tahtoo taantua jälleen lapsen tasolle :D

Aion ehdottomasti koristella koko kämpän jos minkälaisilla poron- ja linnunkuvilla jouluksi jahka vaan saan aikaa revittyä jostain että voin alkaa leikkelemään paperia pieneksi silpuksi. Kirjasta voi myös leikata irti joitakin malleja jos tahtoo jäljentää jotain suoraan. Tätä kirjaa on lupa leikellä ihan luvan kanssa.
Tänään mulla oli ohjelmassa heti aamusta suuntaaminen tuonne Lappialle ja työturvallisuuskorttikoulutukseen, huoh ja plaah sanon minä... Tuskaa se oli ja vaati se montaa lihasta että jaksoin istua paikallani niin monta tuntia, 8h, mutta nyt se on ohi ja kortti tulee perästä joskus parin viikon sisällä. Läpi siis meni, hyvä minä ! Mukavaa illanjatkoa kaikille muruille ja kiva Tinkki ku liityit lukijaksi, kaipailinkin sinua jo ;)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !