Sivut

keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Helmikeskuksesta ostoksia

Päätin tuossa yks ilta viikko sitten kokeilla tilata minulle entuudestaan tuntemattomasta nettikaupasta hieman tavaraa. Helmikeskuksesta löytyi paljon sellaisia tuotteita mitä en ole muualta saanut ja värityksetkin olivat yllättävän erilaisia. Mulla oli pari suunnitelmaa mitä sieltä tahtoisin mutta ne suunnitelmat meni uusiksi ainakin pariin otteeseen tilausta miettiessä.

Lopulta päädyin tilaamaan suurimmaksi osaksi vain korunosia sekä muutaman nauhallisen helmiäishelmiä. Korunosia tilasin siksi näin paljon koska multa puuttui tollasia pronssisia ja kuparisia osioa ja niitä tahtoisin jossain vaiheessa kokeilla käyttääkin. Sitten noihin helmiäishelmien yllätyksellisiin väreihin ihastuin ihan totaalisesti, siellä oli tuollaista kauan etsittyä mintun väriä, puuterista sekä kaksivärisiä 10mm helmiäislasihelmiä. Ihania juttuja siis tuli taas hamstrattua, hupsista vaan :)Ihania kaksivärisiä helmiäislasihelmiä koossa 10mm ! Appelsiini-suklaa ja vanilja-suklaa :)
Sitten löysin parilta korutarvikekirppistyypiltä ihania juttuja myöskin, niistä sitten lisää jahka kotiin saapuvat. Ja pahoittelut myöskin siitä ettei minusta eilettäin kuulunut mitään, mulla oli se aika kuukaudesta ja ei ollut yhtään sellainen olo että olisin jaksanu tietokoneella istua, sohvan nurkassa tuli siis kyhjötettyä koko hela ilta. Nyt tuntuu jo paremmalta ja alkaa elämä voittamaan ! Tänään oli myöskin viimeinen päivä työharjoittelua ja tulin jo aikaisemmin kotiinkin. Hieman jäi haikea fiilis, koska sinne jäi ihania ihmisiä ja mukavia työkavereita, höh, pitänee käydä heitä moikkaamassa joku kerta vaikkapa perjantaipullan merkeissä ;)

Mukavaa keskiviikkoa kaikille ! Täällä aletaan kovasti miettimään jo uusia korujutskia ja pikkuhiljaa alkaa taas tilauskorujonoa purkamaan... Ihana kun on nyt taas pitkästä aikaa kunnolla aikaa paneutua näihin korujuttuihin, näitä minä rakastan !

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !