Sivut

sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Huilin jälkeen

Pahoittelut etten eilettäin kirjoitellut mitään, meillä oli hieman huolia tuossa eikä sitten oikein illemmasta enää riittänyt aika eikä kiinnostus blogia kohtaan. Nyt kuitenkin ollaan kaikki jo paremmalla mielellä ja kaikki hyvin, no worries siis :) Perheessämme tapahtui pieni onnettomuus, josta onneksi selvisimme suurinpiirtein ehjin nahoin ja kaikki on nyt paremmin, blogijutut jatkuvat siis jälleen normaalisti.

Eilen oli muuten aamupäivästä ihan mukava päivä, käytiin tuossa rajalla hieman shoppailemassa ja tuulettamassa pölyisiä pääkoppia. Ikeasta matkaan tarttui perusjuttuja, ei mitään kummallista koska päätin etten nyt tällä kertaa tarvitse mitään. Mamman kans käytiin ihan vain pikaisesti Skopunktenissa ja voi jessus mää menin ja ostin itelleni TAAS kengät :D Mutta pieni puolustuspuheenvuoro tähän, ne oli halvat ja aivan järkyttävän kauniit. Pitänee koittaa muistaa ottaa niistä kuva jossain vaiheessa. Muuten shoppailureissu jäikin pelkäksi mukana källäilyksi, en siis itse ostanut juurikaan mitään, koiranruoka säkki taisi olla kallein mitä ostin.

Muutoin viikonloppu on ollut erittäin mukava ja ihana, ollaan T:n kans nautittu ihan vaan kahdestaan olosta ja katsottu elokuvia ja tehty kaikkea sellaista mitä ei viikolla ehdi tai jaksa. Tähän postaukseen laitan kuviksi näitä juttuja mitä laitoin tilaukseen viime viikolla HelmiQ:sta, oli todella kauniita ja ihania :) HelmiQ:sta olen itse ostanut parhaimmat makeanvedenhelmet ja oikeastaan kaikki muutkin tuotteet mitä sieltä olen ostanut ovat olleet erittäin hyvälaatuisia. HelmiQ:sta kannattaa siis tilata mikäli mielii hyvälaatuisia makeanveden- tai osterinkuorihelmiä, myös kivihelmet ovat laadukkaita tuolla kyseisessä verkkokaupassa. Valintakin on hyvä ja taatusti tulee valinnan vaikeus kun tuskin kukaan kehtaa kaikkea mahdollista tilata :) Kuvia alla !


Mukavaa sunnuntaita kaikille ihanille murupullasille, ja kiva kun olitte käyneet jättämässä kivoja kommentteja taas :) <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !