Sivut

lauantai 20. lokakuuta 2012

Illanviettoa

Ohhoijaa, vatsa huutaa hoosiannaa ja mieli tekis mennä jo nukkumaan :) Tältä kuulostaa silloin kun on juuri saapunut kotiin täydellisestä illanvietosta mummon ja papan hellästä huomasta. Meillä oli jo perinteeksikin muodostunut illanistujaishetki tuolla kaupungissa ja tarjolla oli jos jonkilaista tarjottavaa ja herkkua, nyt vatsa tuntuu tosiaan räjähtävän.

Illanistujaisista sovittiin jo viikko sitten ja odotukset olivat korkealla herkkujen suhteen, ja tälläkin kertaa mummo oli loihtinut niin hyvät ruoat ettei tarvinnut yhtäkään valitusta päästää. Mummon tekemät ruoat ovat parhaita, joskus sanotaan että oman äidin herkut olisivat tätä mutta minä kehtaan ronskisti myöntää että mummon ruoat menee ehdottomasti oman äitini ruokien edelle ;)Tällä kertaa tarjolla oli täydellisesti paistettua naudan sisäfilettä, valkosipuliperunoita, perunamuusia, pariisin porkkanoita ja kukkakaalipalleroita. Itsehän siis nirsona ihmisenä mätin vaan pihviä ja pottua kahdella versiolla naamaani ja jätin suosiolla porkkanat ja kukkakaalit syömättä :) Aivan ihanaa oli ja nyt on kiva olla kotona ja nauttia siitä että vatsa on pullollaan. Niin ja suosittelen maistamaan muuten tuollaista Etelä-Afrikkalaista punaviiniä, täydellistä :) Ei yhtään liian vahvaa vaan just sellaista sopivaa ja hyvää ruoan kanssa.

Toivottavasti teilläkin jokaisella oli oikein mukava lauantai-ilta, täällä ainakin nautittiin ! Hauskaa loppuiltaa kaikille, tavataan jälleen huomenissa. Mulla onkin to do -listalla vuorossa tilaustöiden tekoa kerrankin kun on aikaa ja jaksan alkaa niitä värkkäämään. Muutama korusetti pitäisi tehdä valmiiksi sekä muutamia avainnauhoja, kahtotaan mitä tulee ja mitä saan aikaiseksi. Pitäisi myös ottaa kuvia tuosta Helmikeskuksen tilauksesta joka saapui eilettäin, ihania juttuja oli ja halvalla lähti, tykkäsin kyllä ja pystyn suosittelemaan :)

Kuvat on otettu googlesta sitten :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !