Sivut

torstai 25. lokakuuta 2012

Ipad Love

Tänään se ihanuus sitten vihdoinkin saapui, ja olihan sitä odotettu. Sunnuntaina se tilattiin ja koko viikon sitä on kytätty että milloin se liikkuisi tänne pohjoista kohti ja milloin se vihdoinkin pärähtäisi tuonne meidän postiin. Vihdoin ja viimeine se odotus sitten palkittiin ja saatiin köpötellä hakemaan pari pakettia postista.

Ilmeisesti olen ollut niin kilttinä että T sitten tilasin mulle mun kauan kitisemän Ipadin, tai sitte se ei vaan enää jaksanut kuunnella mun kitinää. Joku vois sanoo että lellipenikka mutta itse kutsun sitä sinnikkyydeksi ;) T siis laittoi sunnuntaina tilauksen menemään tuonne Konebox nimiseen verkkokauppaan ja tänään ne tuli. Tilattiin siis sekä Ipad että siihen sopiva hyvä näytön suoja. Laittelen jossain vaiheessa myöhemmin hieman paremmin kuvia tuosta rakkaudesta, mutta nyt aivan toisiin asioihin !

Korustelua tein tänään, avainnauha siitä syntyi. Huomenna lähtee sekin matkaan jälleen. Avainnauha oli tilaustyö johon toivottiin väreiksi musta, kirkas ja hopea. Kaikkia näitä sain lisättyä siihen ja lisäsin pari kivaa muutakin juttua. Korusta tuli tosi harmonen väritykseltään ja kaunis :) Toivon että asiakas tykkää, minä itse tykkäsin kyllä.


Mukavaa torstai-iltaa kaikille ihanille murupullasille ja kiva että joukkoomme on tullut jälleen uusia lukijoita, ihanaa että tulitte :) Viikonloppuna olis taas se pelottava juhlapyhä, mua hirvittää aina tuo halloween enkä tykkää siitä ollenkaan, yäk. Oon kerran säikähtänyt niitä kummituspukuisia lapsosia tuossa pimeällä parkkipaikalla enkä toiste aio säikähtää :) Onkos teillä mitään suunnitelmia halloweenin varalle ?

<3

3 kommenttia:

  1. Jaa, paitti ettei se Halloween ilmeisesti sitte ookaan vielä nytte ? Oonko ollu taas blondi... Hohhoijaa :D Mutta ainaki tänä viikonloppuna on niitä juhlia ja vaikka mitä :)

    VastaaPoista
  2. Koru on kaunis ja ostos on hyvä. Mäkin tuhlasin eilen, ostin Samsung Note 10.1 tabletin. Huiiii, lapset takavarikoivat sen heti. Hyvin meni homma. Pitihän se arvata. T:) Koralli

    VastaaPoista
  3. Voi että, kiva juttu että teilläkin nyt tabletti :) Huomasin jo eilettäin pienellä käytöllä ja testauksella että kyllä tulee olemaan tarpeellinen laite :) Vielä kun saisin siihen hommattua kunnollisen suojan päälle että kestäisi laukussa pitää mukana :)

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !