Sivut

keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Kaulaan riipusta ja roikotinta

Toissailtana touhuilin innoissani korujuttuja kun sain T:n potkittua yöksi töihin, ja voi mitä kivaa sainkaan aikaiseksi. Tällä kertaa mulla oli pikku visio jo siitä mitä mulla olis mielessä, mutta jututhan muuttuu aina sitä mukaa kun tekee, näin kävi myös tässä. Alunperin aloin miettimäänkin tämänkaltaista korua kun asiakkaalta tuli toive että jonkinlaista suurta kaulakorua pitäisi tehdä mutta ei oltu vielä varmoja siitä minkälainen tyyli on kyseessä. Pääpointtina oli että helmien tulisi olla melko suurikokoisia, ei mitään pienen pientä piiperrystä vaan hieman ehkä ronskia otetta ja jotain muuta.

Lähdin työstämään tätä korua pikkusen sen pohjalta että tulisi hieman erikoisempi, ei mikään perinteinen helminauha mutta jotain kuitenkin sinne päin. Värit mulla oli tiedossa, eli vaaleeta, tummaa ja jotain siltä väliltä, ei siis räikeitä sävyjä missään nimessä. Kaulakoru näytti liian pelkistetyltä siinä vaiheessa kun olin väreihin tyytyväinen jotenka piti jotain keksiä, ja onneksi oli varastossa näitä ihania isoja filigreenisydämiä :) Sydän pääsi etunenään kaulakoruun ja täydensi omasta mielestäni kaunista korua jo entisestään, hieno tuli ja heti se meni eli olin onnistunut !

Paitsi ettei tämä koru mennytkään sille asiakkaalle jolle sen piti mennä, vaan jonnekin aivan muualle... Nyt on onneksi jo hieman paremmin selvillä mitä asiakas oikeasti tahtoo ja pystyn alkaa työstämään tätä "oikeaa" korusettiä :) Materiaaleina tulee olemaan ametistinugetti ja jotain muuta kivaa :) Tarkoituksena olisi tehdä kaulakoru sekä rannekoru ja katsotaan joskos saisin vielä väänneltyä sopivat korviksetkin settiin... Jäämme siis odottelemaan mitä saan aikaiseksi ! Kuvia alla tästä toissailtana tehdystä korusta.
Ja ihan by the way, oikeesti tarttis ostaa joku sellanen kaulakuvausjuttu mikä se nimi nyt onkaan.... Tympii kuvata näitä koruja tälleen latallaan pöydällä kun ei saa sitä oikeaa käsitystä siitä koosta eikä siitä miten se asettuu sitten kaulalla. Tämäkin kaulakoru on tehty siten että koru on periaatteessa toispuoleinen eli epäsymmetrinen. Sydän tulee keskelle kuitenkin riipuksena roikkumaan, noh, koittakaa saada selvää :) Mukavaa keskiviikkoa ja Aleksis Kiven päivää :) Rakkaalle pikkuveljelle nimpparionnittelut !

<3

5 kommenttia:

 1. Oikein kiva :) Mullakin on mustia noita nauhajuttuja, mitänenytonnimeltään?? Mut en ole tainnut kuin yhden käyttää. Täytyypä kaivella ne esille jos ne jotenkin sais tuhottua :)

  VastaaPoista
 2. Hienon korun teit ja eipä ihme että heti meni ,mitä väliä kelle meni:)
  Nytpä sitten vesikielellä odottelen ametisti korua valmistuvaksi, jotta näen, mikä ero näillä sitten on!

  VastaaPoista
 3. oih, kaunis :)) ständin astoa tai mahdollisesti itse värkkäämistä olen minäkin täällä suunnitellut...

  VastaaPoista
 4. Ihana, hillitty kaunokainen :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos paljon kaikille murusille :) Ametistikorua alan värkkäileen varmaan jo viikonlopun aikana, ainakin kovasti koitan suunnitella. Laitoin juuri Helmihatusta lisää tulemaan niitä kyseisiä kiviä että saa tehtyä kaikki :)

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !