Sivut

torstai 18. lokakuuta 2012

Kenkäholisti

Se että rakastaa kenkiä ei ole väärin, se että hamstraa niitä kuin pienen pieni hamsteri ruokaa poskiinsa alkaa olemaan jo hieman väärin, sitten kun huomaa jo silittelevänsä niitä itsekseen hymisten on jo sairautta... Voi jösses sanon minä, mun ei pitäis ostaa enää yhen yhtäkään kenkäparia ja aina mä niin vahvasti vannonkin mutta sitten tulee joku järkyttävän järkyttävä tarjous josta ei niinku vaan voi kieltäytyä.

Tällainen kauhutilanne syntyi kun kävimme viikonloppuna tuossa rajalla palloilemassa ja suunnitelmissa hieman tuhlata rahojamme Ikean turhuuksiin. Sattuipa vaan niin kummasti että löysinkin itseni yhdessä vaiheessa Skopunktenista testailemasta korkkareita, taas ! Kyllä mää hiljaa mielessäni koitin kirvata melkoisen lujastikki mutta ne kengät vaan käveli itsekseen kassalle ja minä perässä niinkuin pässi narunnokassa, pelottavaa. Ostaa päräytin kengät ja joutuipa se mammakin pahoille teille, tarjous oli nimittäin että jos ostat kahdet kengät saat toiset puoleen hintaan, kenkäparille tuli hintaa siis vain vaivaiset 15e, ilmaiset siis.

Kengät olivat niinkuin prinsessa ruususelle se lasikenkä eli siis mittaamattoman arvokas ainakin näennäisesti ja tajuttoman kauniit,ilman minkäänlaista virhettä. Nämä kaunokaiset siis hyppäsivät iloissaan mun kassiin ja kannoin ne nätisti kotiin asti, tuolla ne nyt hyllyssä hymyilee ja kyselee vähän väliä milloin pääsevät ulkoilemaan. Olen yrittänyt hellävaraisesti vihjailla tuosta hieman paskahkosta säästä mutta ne jankkaa vaan. Sanoessani hieman lujemmin ne vihdoin ymmärsivät olla kitisemättä liikaa ja ymmärsivät että on niiden omaksi parhaaksi etteivät vielä pääse ulos, jonain kauniina päivänä sitten...

Samalla näkyi hieman tuota mun korupöytää sekä koruja jotka killuvat kauniisti jokainen missä haluaa. Mukavaa loppuiltaa kaikille, toivottavasti jossain päin maata olisi nätempi ilma kuin täällä, vettä sataa, rapa lentää ja kaikkia kiukuttaa :/

<3

6 kommenttia:

 1. No ovtpa ihanat, suloinen väri. Meillä on tuo sama peili, mikä sulla:)

  VastaaPoista
 2. Väri oli kyllä niin herkku etten voinu vastustaa kiusausta ;) Ikean kalustoa peili tosiaan, ei ollut kalliskaan, olikohan kympin tienoilla... Todella kaunis ihan vaan koristeenakin.

  VastaaPoista
 3. Hurrjan ihanat! Siskoni voisi syödä nuo jo värin takia :-D

  VastaaPoista
 4. Aika herkut kyllä, nam ;) Kyllähän sitä välillä aattelee et maistuisko noi yhtä hyvältä kuin näyttävät... :D

  VastaaPoista
 5. vau mitkä kengät <3

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !