Sivut

perjantai 19. lokakuuta 2012

Ostoksia, joulu siintää jo mielessä

Joulua mietiskelin tuossa yks päivä ja tahdoin ihan välttämättä sitten näitä Helmikaupan swarosydämiä ostaa joulukoruja varten. Otin tuollaisen pienen paketin ensin että tiedän mitä tehen niillä. Lähinnä mietin että jotain korvisjuttuja varmaan ku ei noita oikein viittis mihinkään rannekoruun laittaa saati että tekis niistä kaulakorun, hieman ehkä liian hinnakasta puuhastelua ;)

Ostoskoriin kilahti siis tällä kertaa swaroja sydänten muodossa, vaijeria koossa 0.45mm, memory wirea rannekorukoossa sekä tarjous sydänriipuksia kolme kipaletta, aika perusjuttuja, vaikka olinkin tosi innoissani noista swaroista !

Swaroja otin kahta isompaa kokoa ja väriä, toiset oli ihan mustia ja toiset kauniin joulunpunaisia. Nämä olivat kokoa 14mm ja sitten oli vielä niitä euron maksavia 10mm aquamariinin värisiä sydänswaroja. Siellä oli Helmikaupassa vaikka mitä muitakin värityksiä ja kokoja tais olla joka lähtöön, mutta mun mielestä 10mm oli hieman liian pikkuruisia niin 14mm on jo hyvänkokoinen jos miettii korvisten tekoa..


Pitänee alkaa opetteleen tekemään niitä memoryrannekoruja, ossaankohan ?!

<3

1 kommentti:

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !