Sivut

tiistai 9. lokakuuta 2012

Pari siiveniskua

Muutama koru esittelyyn, ensiksi rannekoru jonka tein asiakkaalle hänen väritoiveiden mukaan. Asiakas tykkäs yhdestä aikaisemmin tekemästäni korusta, mutta se oli ehkä hieman liian iso ja siihen haluttiin papukaijalukko T-lukon sijaan. Minähän tein jälleen työtä käskettyä ja koruun oltiin tyytyväisiä. Tässä käytin helmiäislasihelmiä, maitolasihelmiä sekä laavakiviä. Koot helmissä oli 8mm-10mm.Sitten yhdet korvikset jotka tein samalle asiakkaalle kuin ne pari postausta aiemmin olleet samantyyliset korvikset. Niissä aikaisemmissa oli pieninä riipuksina pienet lehdet ja näissä on nyt pienet siivet.
Huomenna laitan kuvat eilettäin illalla tehdystä kaulakorusta joka suurinpiirtein vietiin käsistä :D Siitä tykättiin tosi paljon enkä paljoa joutanut jäädä itsekään sitä ihailemaan paitsi tietty kuvista. Jossain vaiheessa koitan saada kuvat myös Helmihatun tilauksesta, sekä jossain vaiheessa jahka ne kotiutuu niin myös HelmiQ:n tilauksesta jonka juuri laitoin menemään. Paljon on taas mielenpäällä ja paljon olisi ideoita mutta missä se kuuluisa Neiti Aika on kun sitä tarvitaan ? Iltapäivästä pääsee töistä ja saapuu kotiin niin ensimmäisenä on mielessä vain ruoka ja sohva, kyllä se on välillä vaikea yrittää yhdistää ajanpuute ja idearikkaus ! Onko jollain muulla samalta kuulostavia ongelmia ? "Onneksi" tässä jossain vaiheessa päättyy tämä työharjoittelu ja saan keskittyä jälleen jonku aikaa pelkästään koruiluun, ihanaa :)

Tänään kävin myös Suomalaisen Kirjakaupan alennuksista bongailemassa löytöjä ja ostinkin neljä kirjaa, jei. Yhden korukirjankin onnistuin saamaan alle kympillä ja olin tyytyväinen, sitte ostin myös Nälkäpelin viimeisen osan, yhden koristelukirjan ja yhden mustan huumorin sarjakuvan. Musta huumori uppoo muhun kyllä ku kuuma veitsi voihin, nauraa hekottelin jo siellä kaupassa sille :D Oikein mukavaa iltaa kaikille, ottakaa kuppi teetä käteen ja villasukat jalkaan :) <3

5 kommenttia:

 1. No juu, olis kiva saada enemmän aikaa koruiluun, olisi tehtävä 4 avain nauhaa töihin ja pari kaulakorua sukulaisille tilauksesta. Sitten yksi haastem,josta osa valmiina ja pari joulukalenteri koruakin. Kyllä tuo työ verottaa voimia,vaikka puolikasta teenkin.
  Mutta kivat korvikset oli esillä sulla. :)

  VastaaPoista
 2. ajanpuutehan se rajoittaa koruilua, kun leipätyö on kuitenkin ihan jotain muuta. ja tämä syksy on ollut työn saralla aika lailla tiivistahtista, niin että se olohuoneen nurkka nojatuoleinenn on kyllä houkuttelussaan vienyt useimmiten voiton... mutta kaunis rannekoru ja kauniit on korviksetkin :)

  VastaaPoista
 3. Se on niin inhottava tämä syksy ja se "oikea" työ, vie perskule liikaa aikaa harrastuksilta, sekä koruilulta että kuntoilulta :/ Työpäivän jälkeen on niin naatti ettei jaksa evääkään liikauttaa, voivoi... Kyllästyttää olla väsynyt.

  VastaaPoista
 4. Ihania nuo siipikorut ja todella kauniit värit tuossa vihreässä rannekorussa!

  Aika, sitä ei ole tarpeeksi täälläkään. No, jospa hetken kohta olisi kun mammaloma häämöttää enää kahden kuukauden päässä. :) Tosin pienoisen saavuttua suattaapi olla muutakin kiirettä. ;D

  VastaaPoista
 5. Tinkki: Kiitos paljon, siivet ovat mustakin kauniita :) Ja todellakin, aika jää aina jossain vaiheessa liian vähälle vaikka tahtoisi sitä olevan enemmän... Uskoisin että sullakin se pikkuenkeli vie sitten suurimman osan ajasta ja koruilut suattaapi jäädä vähemmälle :) Mutta siitä ajasta täytyy osata nauttiakin, ne on pieniä vain hetken :)

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !