Sivut

torstai 4. lokakuuta 2012

Roikotinta kaulalle

Energiaa riitti toissailtana ainoastaan yhden tilauskorun tekoon ja se oli avainnauha. Mulla on joka ilta ollu energiat niin kulutettu loppuun noiden töiden takia etten ole jaksanut korujakaan sen kummemmin tehdä, suunnittelua ja ideoita kyllä on senkin edestä. Korujen teon aion keskittää viikonloppuun, lähinnä lauantaille ja sunnuntaille.

Ihana päästä viikonlopun viettoon pikkuhiljaa ja huomenna olisi tarkoitus lähteä ystävien kanssa iltaa viettämään kaupungille. Itse ajattelin ottaa illan ihan vaan rauhallisesti ystäviä nähden ettei menisi koko viikonloppu ja kaikki vapaat siihen että köllöttelee sohvan nurkassa ;) Toisaalta en kyllä kovin pistäisi sitäkään vaihtoehtoa pahakseni, kinttuni kaipaavat lepoa ja rauhaa.

Tässä postauksessa kuvituksena on nämä avainnauhan kuvat :) Ja kiva hei että KatMan KoruPoru Desing -blogista liittyi lukijaksi, tervetuloa !

<3

6 kommenttia:

 1. Tämä on tosi kaunis!!
  Niin se on, että illalla energiat ovat usein lopussa, vaikka kovasti tekisikin mieli koruilla.
  Tsemppiä ja rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kivan roikottimen väänsit, nätit värit!

  VastaaPoista
 3. Toivon todella että energiaa olisi viikonloppuna hieman enemmän, kädet jo tarvitsevat jotain tekemistä ja koruilua on vähän väliä ikävä :/ Kyllä voi olla välillä hankalaa tää elämä :D Mutta kiitti kuitenki Eija ja Jaana :) <3

  VastaaPoista
 4. Sama vika Rahikaisella! Nyt kun on töitä, ei jaksa iltaisin kovinkaan vääntää koruja. Tilauksia olis mullakin, mutta ei nyt oikein raksuta.
  Me olimme mieheni kanssa tänä iltana vakuutusyhtiön tilaisuudessa ,oli herkullista ruokaa ja Club for Five. Oli kiva istua ja antaa toisten tarjoilla ja vaan nauttia. Sain ulkoiluttaa samalla uutta granaattisettiäni:)
  Nyt väsyttää vietävästi, vaikka otinkin alkoholitonta ruokajuomaa.
  Mutta onneksi on vapaapäivä huomenna:)
  Mutta pirteä avaikoru sulla esittelyssä.

  VastaaPoista
 5. Kaunista vihreää:-)

  VastaaPoista
 6. Eila: Kuulostaapa kivalta että pääsitte käymään ihan kahdestaan miehesi kanssa vähän ulkona tuulettumassa, tekee hyvää :)

  Ja kiitos kaikille :)

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !