Sivut

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Talvista maisemaa kauneimmillaan

Tänne meillekin oli viime yön aikana saapunut kunnon kuura maahan ja puihin, kyllä näyttää joka paikassa nyt niin kauniilta ja talviselta vaikkei kunnollista talvea olekaan vielä saatu. Ulos kun katsoo niin puut ovat kuin jonkinlaisen talviukkelin partoja ja jokapaikassa näyttää ihan talviparatiisilta. Vaikken olekaan mikään talvi-ihminen enkä todellakaan tykkää kun tulee se kunnon talvi että lunta on ihan joka paikassa ja sitä on jokaisessa kolkassa liikaa, mutta siltikään en malta olla intoilematta talvesta ja nimenomaan joulusta.


Talven tuloa odotetaan joka vuosi yhtä innokkaasti, varmaan sen vuoksi että syksy on niin hanurista. Joulua odotellaan myös ja jooulutohinat aloitetaan jo hyvissä ajoin, vaikka jo lokakuun alussa. Mulle itselleni syksy on aina jotenkin kauhean rankkaa, väsyttävää ja uuvuttavaa aikaa, ei meinaa millään jaksaa panostaa sen hetkiseen elämään vaan sitä kulkee kuin sumussa sinne joulun alkuun asti jolloin tuntee taas heräävänsä. Vihaan syksyä siinä mielessä että silloin on aina pimeää, märkää ja semisti kylmää. Toivoisinkin että tällainen keli jatkuisi vaikka koko talven, en tarvitse vesisadetta, en räntää enkä todellakaan mitään jättimääriä lunta, näin olisi just hyvä :)Puuhailtiin tänään loput kesäkalusteet ja vehkeet pois pihalta, ruohonleikkurikin pääsi talviteloille. Samalla kuvailin hieman maisemia ja meidän pientä neitokaista joka aina niin innoissaan ulkona olemisesta. Neiti onkin oikea linssilude kun sille päälle sattuu, hieman tosin joutuu houkuttelemaan että se malttaisi jättää omat puuhat hetkeksi... Ulkoilupuuhien jälkeen oli vuorossa siivousta, niinkuin joka sunnuntai. Imuria talutettiin ahkerasti ja pölyhuiska sai kyytiä, nyt on kiva olla kun on jokapaikka siistinä ja ulkonakin saatiin puuhasteltua loput jutut loppuun, nyt voi se talvi tulla ihan vapaasti.


Tänään olisi illemmasta myös luvassa hieman korujuttujen tekoa, levollista oleskelua ja herkkujen ahmimista :D Alla hieman kuvia lisää tämän päivän puuhasteluista.
<3

2 kommenttia:

  1. Ihania koirakuvia! :) Näyttää niin kauniilta tuo kuurainen maakin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tiia :) Tällä hetkellä ei oo enää kaunista kuuraa maassa, vaan ihan rehellistä kuraa ja räntää ja kaikkee ällöttävää, hyii !

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !