Sivut

maanantai 22. lokakuuta 2012

Uusia helmikauppoja ?

Mites on rakkaat kanssa blogistini ja helmeilijät, olettekos löytäneet mitään varteenotettavia uusia helmikauppoja joissa voisitte suositella käymään ? Itselläni on usein ne samat nettikaupat mistä ostan materiaalini mutta joskus haluttais jotain uuttakin testata. Käytättekö siis yleensä niitä normaaleja hyväksi koettuja nettikauppoja vai tykkäättekö kokeilla välillä jotain muutakin ?

Itse suosin lähinnä näitä tunnetuimpia nettikauppoja kuten HelmiQ, Helmikauppa, Helmimaailma, Helmihattu sekä Helmikori. Nämä on ehkä ne mun lempparit ja ne joita tykkään käyttää. Näistä kyseisistä saan yleensä kaiken mitä tarvitsen, mutta joskus silti tahtoisin jotain parannusehdotuksia kertoa näillekin nettikaupoille. Jos ottaa esimerkin että HelmiQ:sta saan ostettua kaikki laadukkaat materiaalit, mv-helmet, kivihelmet ja lasihelmet, mutta olen huomannut useasti että tuolta ostaessa hinnat kohoavat melkoisen pilviin... Toisaalta taas, laadusta kyllä kannattaa maksaakin ! Jos taas tahtoo hieman halvemmalla löytää materiaaleja niin itse suosin Helmikauppa.com:n valikoimaa, ja siellä sitä kyllä riittääkin. Helmikaupasta saa kaikki lasihelmet, lamppuhelmet ja hopeoidut osat suhteellisen halvalla ja ne ovat omasta mielestäni laadukkaita. Siinäpä ehkä hieman esimerkkiä siitä mistä minä henkilökohtaisesti tykkään.

Välillä on tullut mieleen että voisi kokeilla jotain uutta ja välillä olenkin niin tehnyt ja yllättynyt positiivisesti. Välillä taas tulee mieleen että tahtoo kokeilla eri kauppoja mutta samalla pelkää sitä että saa pettyä liian kovasti. Hieman oudommista nettikaupoista saa kyllä pienoisella varauksella tilailla ensimmäistä kertaa mutta onneksi itselleni ei ole osunut mitään ihmeellisyyksiä vastaan. Aluksi tuntui oudolta tilata Helmihatusta koska siellä ei voinut maksaa suoraan verkkopankilla vaan sähköpostiin tuli lasku... Se oli kummallista mutta onneksi kyseinen kauppa on aivan okei silti :)

Ulkomailta sekä Virosta haluttais joskus kokeilla tilata, mutta siinäkin tämä arkajalka pikkasen himmailee eikä uskalla ottaa riskiä, toisaalta taas tarviiko sitä aina olla niin tyhmäkään... Jotkut ulkomaiset kaupat saattavat olla aivan luotettavia kuten esimerkiksi Sayla -verkkokauppa. Tästä kaupasta olen kuullut hyviä kokemuksia ja sieltä olen useasti materiaaleja katsellut, vielä en kuitenkaan ole uskaltautunut tilaamaan mitään, katselemaan vain.

Tämän postauksen idea taisi alunperin olla lähinnä se että mitenkäs te muut tilaatte materiaalinne ja mitä kauppoja suositte eniten ? Asutteko paikkakunnalla jossa on mahdollista käydä kaupassa ihan paikanpäällä vai tilaatteko kaikki materiaalit kotiin verkkokaupoista ? Kertokaahan kokemuksia hieman niin saadaan kuulla miten muut toimivat :)

<3

9 kommenttia:

 1. poikkeuksellisesti on pakko suositella erästä kauppaa. Jos etsii siemenhelmiä ja haluaa, että koot ei heitä (jos mallin mukaan tekee) tai muuten jotakin tarkempaa niin bohemiadesign.fi - hyvin on toiminut tilaukset

  VastaaPoista
 2. Valitettavasti en asu "helmikauppapaikkakunnalla".. Se vasta olisikin nastaa! Isompia satseja ja sellaisia, joiden tiedän olevan ´siellä halvempia, tilaan netistä (Punainen kivi, HelmiQ, Villihelmi, Helmimaailma, Esteriina, HElmiharakka, Helmikauppa nyt uusimpana tutustumiskohteena jne). Sitten, jos tarvitsen äkkiä jotain, niin haen Sinellistä, kun se on työmatkani varrella. Mutta sieltä jos ostaa enemmän, se tulee törkeän kalliiksi.
  Tämä on kallis harrastus! Mutta niiiin ihuna! <3

  VastaaPoista
 3. Yhdyn Meken suositukseen. Lisäksi Villihelmi, Esteriina ,Kirjohelmi ja tietty Sinelli,joka on kyllä kallis. Ja Korutaivas.com. Punainen Kivi ja Helmikuume uusimmat tuttavauudet.Virosta ehdottomasti Pärlipesa. Siellä maksan Visalla.

  VastaaPoista
 4. Kiva että ootte jakaneet omia kokemuksianne niin uskallan minäkin testata joku kerta joistakin noista tilaamista. Tuosta Meken mainitsemasta kaupasta en ollut vielä edes kuullut, joten sitä pitää tarkastella lähemmin. Uusia verkkokauppoja minulle on myös Punainen kivi, Esteriina, Helmiharakka sekä tämä Sinelli. Olen kyllä näistä kuullut mutten ole koskaan tilannut.

  Kyllähän se olisi luksusta jos asuisi sellaisella paikkakunnalla jossa olisi helmikauppa lähellä, itsekin joudun Oulussa asti käymään mikäli mielin paikan päälle lähteä ostoksille. Täällä meillä Kemissä toimii verkkokauppamyyntinä ainoastaan tämä Helmex, josta en ole vielä mitään tilannut mutta putiikki kuulostaa hyvältä.

  VastaaPoista
 5. Moi. Nämä ylämainitut korukaupat minäkin koluan. Sitten on vielä Omakoru. T:) Koralli

  VastaaPoista
 6. Meillä on täällä hyvä paikallinen helmikauppa, tuo Helmipuoti Helmiäinen. Siellä tulee käytyä aika usein. Nettikaupoista voisin mainita aiemmin lueteltujen lisäksi itselleni uusimman tuttavuuden, Helmien Talon. Siellä on taas vähän erilainen valikoima, mm. kivihelmiä ja helmiäistä. Minimitilaus 20 euroa, ei postikuluja. Toimitusaika voi olla vähän pitempi kuin jossain muualla.

  VastaaPoista
 7. Hei kiitti Helmi, tuosta putiikista en ollutkaan vielä kuullut, sekin menee tutustumislistalle :) Kiitos kaikille, kiva huomata että joillakin on joitain ihan outoja nimiä omalla listallansa, ja saadaan näin ehkä hieman enemmän myös näkyvyyttä näille pikku putiikeille :)

  VastaaPoista
 8. Itse tilailen Esteriinasta, halpa ja hyväski todettu :) Sinelliä ja tiimaria tulee käytettyä jos joku loppu ja tarvitsee heti saada :)

  VastaaPoista
 9. Helmikuume näkyikin jo mainitun, mutta oliko sellainen kuin Korutaivas? Päteviä molemmat ja erityisesti Korutaivaan lähetykset kulkeutuvat sukkelasti omaan postilaatikkoon. Helmikauppa myös käytettyjen listoilla. Paikallisilla helmikaupoilla myös verkkokaupat; Blingi ja Punainen kivi - itse asioin näissä kyllä paikan päällä - hiplailu kun on niin ihanaa ja terapeuttista :) Lisäksi kirjakaupat, Tiimari (petrannut valikoimiaan), Sinooperikin, vaikka niin törkeen hintava onkin...

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !