Sivut

maanantai 12. marraskuuta 2012

Avainnauhoja jälleen

Tilauksia täällä puuhaillaan, avainnauhatilauksia. Ainakin pari sellaista tilausta nyt jonossa että avainnauhoja pitäisi tehdä muutamia ja onneksi olenkin niitä nyt touhuillut ihan hyvin, eilen illalla ja toissailtana koska tässä on tulossa viikon päästä sellainen pienimuotoinen viikon tauko :) Eli tilausjonoa pitäisi nyt koittaa purkaa ihan totaalisesti ettei jää sitten sen loman jälkeen kauhia stressi. Loman jälkeen on muutenki tiedossa lisää myyjäisiä ja joulun odotusta niin en tahtoisi haalia kauheaa stressiä ja tilausjonoa niille ajoille, nyt siis isompaa vaihdetta silmään ja eteenpäin !

Tällä kertaa postauksen kuvituksena toimii kolme kappaletta hyvinkin erilaisia avainnauhoja, yksi on tehty vaijeriin ja kaksi linkitettyä. Kaikissa erilaiset värit, yksi tehty ihan oman pään mukaan ja nämä kaksi linkitettyä on tilauskoruja.

Omaan mieleeni on kaikista eniten tuo vaijeriin tehty puna/musta -nauha :) Vaikka oonki persoona joka taatusti vannoo pinkin nimeen niin tällä hetkellä kiinnostaa tietty tuon lähestyvän joulun vuoksi kaikki punainen, musta ja sen tyyliset sävyt. Vihreä ei nappaa tällä hetkellä, ainakaan sellainen jouluinen vihreä, hyi. Mukavaa arjen aloitusta jokaiselle, toivottavasti maanantainne ei ollut ihan hirveä, useimmillehan maanantait on kuin kirosana :/

<3

3 kommenttia:

 1. Kauniit on nauhasi. Mullekaan ei joulunvihreä iske, mutta toiveesta teen niitäkin.
  Aamu oli sellainen hösläys, murkku ei ollut tyytyväinen mihinkään..annoin mennö korvasta läpi.
  Hissukseen koitan töissä viihtyö kahteen saakka, sitten on päivitettävä tilausjonoa minunkin. Hiukka tuntuu flunssaiselta olo, mutta taistelen vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eila :) Toiveestahan sitä tekee mitä vaan, pyörii vaikka päällään.. :D Voi että, sielläkö on murkulla ollut huono aamu, parempi vain antaa kiukutella, kyllä se ohitte menee :) Mukavaa loppupäivää töissä, ei enää pitkästi ! Ei muutakuin Eila vitamiinit käyttöön ja mustaherukkamehua suoniin niin lähtee flunssa, paranemisia ja taistele kunnolla vastaan :)

   Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !