Sivut

keskiviikko 28. marraskuuta 2012

BlogitunnustustaOlin saanut lomani aikana ihanalta Korallilta ihanan blogitunnustuksen ja se oli tämä Liebster Blog -tunnustus. Eli kiitosta vain kovasti Korallille tästä kunniasta :) Tässäpä tulee minun osuuteni tunnustuksesta !


Liebster -sana tarkoittaa rakastettu tai rakkain, mutta se voi tarkoittaa myös suosikkia tai jotain muuta tämänkaltaista ihanaa ja kaunista sanaa. Tämän Liebster -kunniamaininnan/palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille joilla on lukijoita alle 200.

Tunnustuksen säännöt:
1. Kiitä kunniamaininnan antajaa ja linkitä bloggaja joka antoi sen sinulle.
2. Valitse viisi blogia (joilla on lukijoita alle 200) ja kerro se heille.
3. Toivo että ihmiset/bloggaajat joille annoit tunnustuksen antavat sen eteenpäin.

Uskoisin että tämä tunnustus on  matkannut jo melkoisen matkan ja varmaan jokaisella käynyt mutta laitan tähän vaikkapa muutaman kiva blogin joita tykkään seurailla ja jotka täyttävät nämä kriteerit, toivottavasti olisi edes muutama sellainen jolla tämä ei vielä ole käynyt.

Poimittuja mustikoita
Salene's Beauty & Life
Tiana X 

Siinäpä muutama ihana blogi, enempää en viihtiny laittaa ku kaikilla muilla tämä on tainnut jo käydä :)

Huomiselle koitan muokkailla noita reissukuvia pikkusen ja laitella postausta tulemaan :) Muutamia korujakin ehti syntyä ennen lomalle lähtöä joten nekin koitan kuvailla huomenna ennenkuin ehtii tulla pimeä. Kyllä on ihana tulla taas takaisin kotiin. Reissussa on mukava käydä mutta kyllä se oma koti on kullan kallis ja maailman ihanin ja rakkain paikka. Koti on <3

Kiitos paljon kaikille ihanille teille koruystäville jotka olitte lomani aikana käyneet kirjoittelemassa mulle jutusteluja ja kommentoimassa koruja, oli ihana lueskella niitä kotiin päästyäni :)

<3

3 kommenttia:

 1. Anonyymi28/11/12

  Tervetuloa takaisin!

  VastaaPoista
 2. Kiitos ! It's good to be back ;)

  VastaaPoista
 3. Voi, kiitos tunnustuksesta! :) Lämmitti mieltä tällainen.

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !