Sivut

torstai 8. marraskuuta 2012

Finally !

Mulla oli eilettäin koruiluintoa ja ehkä sellaista pienenpientä pakkotilannettakin ;) Tein siis koruja lähinnä noita lauantaisia myyjäisiä silmällä pitäen. Myyjäisiin olisi tarkoitus ottaa mukaan korviksia, rannekoruja, jotakin pientä härpäkettä sekä  avainnauhoja. Eilettäin mulla olikin korvisten suhteen erittäin tuottelias päivä ja olin tyytyväinen itseeni, taputapu hyvä minä.

Eilen sain tehtyä kolme paria korvakoruja, yhden rannekorun sekä kirjanmerkin. Tuossa samalla kun päivittelin miten alas BB onkaan nyt loppua kohden vajonnut niin syntyi helposti pikkusen koruja. Ihan hävettää noiden BB -asukkaiden puolesta, en halua edes kattoa koko sontaa, hyi yök.

Nyt niitä kuvia sitten, kaikista on kuvat nyt ja lätkäsen ne kaikki tähän kerralla koska aion tehdä illalla lisää ja laittaa niistä sitten kuvia huomenna !

Toivottavasti korut säilyis lauantaihin saakka ni ei tarttis väännellä uudelleen :) Kauhiasti on nyt ollut korutoiveita ja tilauksia että meinaa välillä mennä sormi suuhun, mutta pikkuhiljaa ja jouluksi valmistu taatusti kaikki ku meitsi laittaa isomman vaihteen silimään :) Mukavaa iltaa kaikille murupullasille !

<3

4 kommenttia:

 1. Kaunista sait aikaan. Mä tykkään tuosta kirjanmerkistä ja sulkakorviksista eniten:)

  VastaaPoista
 2. Kirjanmerkki oli munki suosikki, perhonen oli aivan ihana :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita nuo kaikki korut! Ihania värejä! :)

  Tsemppiä myyjäisiin! Toivottavasti kauppa käy - ja miksei kävisi näin hienoilla tuotteilla. ;)

  Minunkin pitäisi tehdä kirjanmerkkejä, kun sain taas pohjia. Kun keksisi vielä mitä niihin laittaa...

  VastaaPoista
 4. Kiitti Tiia ! Tänään olisi tarkoituksena touhuilla vielä lisää koruja, pitäisi vielä laitella hintoja esille ja kaikkea muuta kivaa. Eilettäin oli taas tuottoisa päivä, syntyi mm. kaulakorua, avainnauhaa ja rannekorua ;)

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !