Sivut

maanantai 26. marraskuuta 2012

Hopeavintin antimia, taas !

Tosiaan, joo ehkä pikkasen venähtäny näiden ostosten esittely mutta nooh, parempi myöhään kuin ei milloinkaan.. Kävin tosiaan viikko sitten lauantaina Oulussa pyrähtämässä pikku reissulla ja käväsin sitten tuttuun tapaani myös moikkaamassa Hopeavinttiläisiä ja katsastamassa mitä kivaa sieltä nyt löytyis.

Tällä kertaa mukaan lähti hieman vähemmän tavaraa kuin normaalisti, vaikkakin löysin sitäkin ihanampia juttuja. Mulla oli tarkoituksena että tahtoisin muutaman nauhallisen tavaraa sekä jotain pientä siihen kylkiäiseksi. Otinkin sitten yhden nauhan violetteja lasihelmiä ja kolme nauhallista korukiviä.

Mukaan lähti yksi nauhallinen laavakiviä ja muoto oli kaunis ovaali, jännän muotoisia hieman punertavia jaspiksia sekä jotain ruusukvartsikiveä, oliskohan ollu jotain opaakkimallia koska oli hieman maitomaisen väristä, kaunista oli, pakko oli ottaa mukaan. Violetit lasihelmet oli sellaisia joita olen aikaisemmin ottanut muunlaisissa väreissä ni olihan se pakko täydentää varastoa vielä yhdellä uudella värillä.

Muuta tavaraa mitä tarttui mukaan oli sitten vaijerikoruihin niitä vaijerisuojuksia, foliolasisydämiä, helmihattuja, riipuksia ja sellofaanipussukoita pakkausta varten.

Semmosta uutta touhuttavaa taas, mua itseäni himottaa alkaa miettimään mitähän noista jaspiksista tekisin, ihanan mallisia !

<3

1 kommentti:

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !