Sivut

lauantai 3. marraskuuta 2012

I'm fine thanks !Kyllä se kuulkaas on niin että ilmat ja kelit on täysillä suhteessa omaan mielenlaatuun. Ainakin mun kohdalla se pätee. Mulla tuntuu olevan välillä pään sisällä niin tajuttoman pimeetä ja rapasta ettei tee mieli tehdä yhtään mitään muuta kuin köhnöttää sohvan nurkassa. Toisaalta taas mielialaa saattaisi huomattavasti parantaa jos pääsisi edes jossain vaiheessa käväsemään pienellä lenkillä ja ulkoilmassa tuulettumassa, harmi vaan että kokoajan sataa ihan kaatamalla tai on liian liukasta lähteä lenkkeilemään... Kyllä on vaikeeta ja inhottavaa, oon niin kurkkuani myöten taas tätä sontaa.

Eilettäinkin tuntui energiaa olevan liian vähän, liian vähän edes postauksen tekemiseen, harmittaa itseänikin mutta turhaan kait sitä itseään repii minnekään suuntaan jos ei jaksa. Välillä kuulostaa tää mun valitus melkoisen rankalta mutta emmää ihan niin väsynyt kuitenkaan välttämättä ole miltä se kuulostaa, touhuilen kyllä omia juttujani täällä kotosalla ja porukoilla tulee käytyä, mutta lähinnä viittaan tähän väsymykseen siinä mielessä etten ole jaksanut korujuttuihin tarttua niin suurella mielenkiinnolla kuin haluaisin. Tein kyllä yksi ilta tuossa valmiiksi noita muutamia tilaustöitä ja pakkasinkin ne ja vien huomenna ainakin toisen niistä postiin. Pikkuhiljaa hyvä tulee !

Tumblr_mcvhp7tdy81rploc3o1_500_large
Kuva lainattu weheartit.com sivustolta. Kyllä mielelläni kävisin pienellä roadtripillä tuollaisissa paikoissa, rakastan fantasiaa ja tarinoita ;)
Aamuisen äitin puhelinsoiton jälkeen olikin ehkä hitusen parempi mieli, päästään ensi viikonloppuna myyjäisiin tuohon ihan lähelle ja se piristi kummasti, tarvitsen kipeästi jotain kunnollista ja tarkoituksellista tekemistä. Myyjäisiin osallistuminen kiinnostaa todella paljon, ja oikein ilomielin alan vääntelemään lisää koruja niitä varten, ehkä kuitenkin vasta huomenna aloitan. Korujutut on kuitenkin nyt päällimmäisenä mielessä ja se saa mut hyvälle tuulelle :)

Tänään olisi myös tarkoitus ilmeisesti lähteä ystävien kanssa viettämään iltaa kaupunkiin, yhteinen ystävämme lähtee jälleen ulkomaille töihin ja se pitäisi saatella kunnialla uudelleen matkalle :) Kiinnostus illan juhlintaa on melkosen nolla, ainakin tällä hetkellä. Päätä on särkenyt eilisesti asti ja tuntuu että se tulee pienestä stressistä, ehkäpä pienimuotoinen nollaus olisi tarpeen... Jos tämä päänsärky loppuu ja helpottaa olo iltaan mennessä niin ehkäpä minäkin mukaan lähden, katellaan :) Toivottelen jo nyt aamupäivästä kaikille oikein mukavaa pyhäinpäivää ja mukavaa iltaa mitä sitten ikinä teettekään :) Tästä tuli jälleen tällainen hieman kuulumis-postaus, mutta tämäkin jo paransi hieman mun omaa mieltäni ja silloin se tuli tarpeeseen, ihania olette kaikki mussukat ja pullamuruset <3

1 kommentti:

  1. Kiva kuulla että mieluisia tapahtumia on tulossa:)
    Terapiaa korujen teko on kyllä mullekin, jos ei ehdi tai jaksa,niin alkaa jo ahistaa:)

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !