Sivut

sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Lauantain myyjäiset

Kuten oon maininnu jo monesti niin me oltiin äitin kans myyjäisissä lauantaina aamupäivästä ja tässä postauksessa tulee nyt pikkasen kuvia sieltä. Otin mukaan suurimman osan valmiina olevista koruista ja äitillä oli mukana muutama hieman pienempi matto sekä paljon erikokoisia koreja.

Aamupäivä meni oikein hyvin ja myyntiäkin oli ihan kivasti, sain pikkasen pois noita "vanhoja" koruja ja sain paljon jaettua käyntikortteja ihmisille ja toivottavasti sain hieman näkyvyyttä tällä alueella. Äitillä oli myös hyvä myyntipäivä vaikka aluksi tuntui aamusella ettei mitään mene kaupaksi, yhtäkkiä vaan huomattiin että korejakaan ei ollut jäljellä enää kuin kaksi ja kaksi hullua mattoakin oli vain jäänyt. Hyvä päivä oli siis kaikinpuolin !

Tuota esittelyjuttua voisi vielä seuraaviin myyjäisiin hieman hioa, kuten että laittaa korvakorut valmiiksi paketteihin ja hinnat selkeämmin esiin. Joitakin rannekoruja, kaulakoruja ja avainnauhoja voisi laittaa roikkumaan johonkin sekä kirjanmerkkejä tehdä huomattavasti enemmän kuin mitä nyt oli. Kaikki kirjanmerkit revittiin suurinpiirtein käsistä ja niitä olisi saanut olla reilummasti enemmän. Nyt kuitenkin niitä kuvia tähän alle. Kuvissa esiintyy suurimmaksi osaksi näitä mun koruja pöydällä, mutta kuvasin samalla myös äitin tekeleitä ja mummelin tekeleitä. Mummeli oli puuhastellut kauniita lapasia ja villasukkia, tekivät nekin hyvin kauppansa ;)Sitte loppuun vielä pikkusen hilpeyttä herättävä kuvan meidän neitokaisesta, sillä on bad hair day :D Neitillä on tosi sellanen pehmeä karva ja se menee tosi herkästi takkuun tuolta korvien takaa ja nyt se sitte touhotti lelujensa kanssa olohuonetta ympäri juosten ja sitte ku se rauhottu ni tukka oli ihan sähkönen ja pystyssä. Erittäin hauskan näköinen eikä ollenkaan koiramainen "tukka" ;)


Mukavaa isänpäivää kaikille ihanille isukeille, ja mukavaa loppuiltaa kaikille muille ihanille murupullasille <3

9 kommenttia:

 1. Kvoja kuvia myyjäisistä :) Olen kans huomannu että käsitöiden laittaminen myyntkuntoon vie kyllä paljon aikaa, mutta siihen kannattaa panostaa. Kaverilta sain jo aikaa sitten vinkin että kannattaa kehitella oma "tuotemerkki" ja nimikoida muutenin käsityöt. Tekee niistä viimeistellympiä ja "haluttavampia". Helpompi ostaa suoraa myös lahjaksi.
  Wikun seuraavia myyjäisiä suunittelemaan :)

  VastaaPoista
 2. Rillutin11/11/12

  Oih kun kaikkia ihanaa olisi ollut tarjolla. Pitänee tulla omille ostoksille joku päivä, kai sää mulle omat myyjäiset järkkäät ;)

  VastaaPoista
 3. Kiva että oli tuottoisat myyjäiset :) Ja jos ei muuta niin ei se kokemuksen kannalta! Värkkäsin tänään sen korvistelineen omiin myyjäisiini valmiiks ja ihan käypänen tuli. Tekeekö sun äiti ontelokuteesta nuo matot? Mun tekis mieli kokeilla kans, eteiseen sopis just tuollainen :)

  VastaaPoista
 4. Riikka: No tottakai mä nyt sulle omat myyjäiset järjestän ;)

  Sara: Kokemustahan sitä todella tarvitsee tässä vaiheessa ja musta oli tosi kiva olla siellä vaikka vaan pällistelemässä ja tutkimassa miten muut puuhailee myytävänsä esille, oli ne sitten lapasia tai lasitöitä.

  Meillä äiti tekee nuo kaikki trikookuteesta eli matonkuteesta, ontelokude on vähän surkeeta siinä mielessä että se kutistuu pestäessä ja se pitää pestä aina jossain vaiheessa... Hieman ehkä turhaa puuhaa siis :D Matonkudetta on helpompi työstää ja siitä tehdyn maton tai korin voi survaista pesukoneeseen ja pestä ihan normaalisti ilman että tarvitsee pelätä sen kutistuvan :)

  VastaaPoista
 5. Paljon on ollut sulla myytävää eli jokunen näperrystunti on niihinkin kulunut :)
  Kädentaidot kunniaan! :D

  VastaaPoista
 6. Kyllä, tuohon määrään on tosiaan saanut jo pikkusen väännellä :D En uskalla edes laskea montako avainnauhaa olen väännellyt, pelottavaa :D Kädentaidot kunniaan nimenomaan !

  VastaaPoista
 7. Kyllähän niitä koruja on itsellekin kertynyt aikamoinen määrä:-) Kivalta näyttää myytävät.

  VastaaPoista
 8. Ihan tosi mainio tuo koira! Heti nousi suupielet ylöspäin hihityksen kera, meillä kun on kissa jonka "sähköisiä karvoja" talven tullen ollaan naureskeltu, mut tuo on todellakin bad hair day! :) Ihania kuvia myyjäisistäkin, aika määrä sitä tavaraa koruilijalle kertyykin (kröhöm...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, meän neitokainen on kyllä erikoinen tapaus :) Myyjäiset ovat kyllä siinä mielessä hyvä juttu että silloin ainakin toivottavasti saa varastoja hieman pienemmäksi ;)

   Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !