Sivut

sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Myyjäisiin olis mentävä

Ensi viikolle olisi tiedossa kivoja juttuja, muun muassa esimerkiksi yhtiin myyjäisiin meno, ja se jos mikä on mun mielestä ihanaa ja mukavaa ja erittäin piristävää puuhastelua. Myyjäiset ovat sellaiset pienet tämän alueen käsityöläisten oma juttu, ei siis mikään iso asia, mutta mulle se on ensimmäinen kerta kun pääsen laittamaan korujani hieman esillekin ja muidenkin nähtäville. Myyjäisiin aionkin ottaa vaikka ja mitä mukaan ja nyt pitäisikin miettiä että mikä tyyli ja miten ne korut saisi parhaiten esittelyyn jokaisen silmäparin nähtäville ;)

Itse mietin että tilaisin joitan esittelyvermeitä tuolta Villihelmen puolelta, siellä näytti olevan juuri tämän tyyppisiä esittelytuotteita ja hinnoitteluun liittyviä apuvälineitä kuten tarra-arkkeja. Käykääpä itekki tutustumassa heidän tuotteisiinsa tästä ! Mulla oli vähän tarkoituksena että laittaisin sieltä tilaukseen ainakin kollaasissa näkyviä tuotteita, ne eivät ole hirveän hintaisia mutta ajavat varmasti asiansa. Pitänee pitää mielessä myöskin että tarvitsen näitä esittelytuotteita tulevaisuudessakin, koska esimerkiksi joulukuun alussa on tulossa paritkin "minimessut" ja myyjäiset joihin olisi tarkoitus ottaa osaa.


Kaikenlaisia pakkauspusseja, sellofaania ja sellainen korkkitaulu pitäisi jostain käydä ostamassa. Pakkaus-/lahjapusseja löytyy taatusti Tiimarista tai paikallisesti tavaratalosta, sellofaania on joka kulmalla myynnissä, mutta tuo taulu voipi tuottaa ongelmia löytymisen suhteen... Ajattelin päällystää sen jollain kivalla hennolla kankaalla ja laittaa kaulakorut ja avainnauhat siihen roikkumaan nuppineuloilla. Jotain tämän tyyppistä ajattelin, mutta olisiko jollain ihanalla korusteluystävälläni uusia ideoita ja kokemuksia jaettavaksi ? Oletteko olleet esittelemässä korujanne jossain ja miten olette järjestäneet esittelytuotteet esille ? Pikkusen vinkkiä tarttis nytte kyllä, vaikka kaippa se hoituu ihan näilläkin välineillä. Tilaan kuitenkin nuo tarrajutut ja muut hinnoitteluun liittyvät hommat ja varmaan tuon tarjottimen, mutta taidan yrittää väkerrellä itse jostain pahvista nuo korvakorukortit.... Häätynee miettiä !

Eilinen ilta meni ystävien kanssa juhliessa, ja ilta oli oikein onnistunut. Saatiin pidettyä kiva ja mukavat "potkijaiset" ystävällemme, hänen lähtiessä jälleen maanantaina takaisin töihin ulkomaille maailman toiselle puolelle :/ Ikävä tulee sitä tolliskoa, mutta tulee se sieltä taas takaisinkin. Ystävät ovat ihania ja korvaamattomia <3 Mukavaa iltaa kaikille, minä vietän tänään herkkupäivää kirjan ja BB:n kera, joskis yritän ainakin harjoittaa pienimuotoista aivotyöskentelyä jotta saisin huomenna aloiteltua korutehtaan taas viikonlopun vapaiden jälkeen ;)

<3

6 kommenttia:

 1. Oon kanssa menossa joulumyyjäisiin jotka kestää peräti 3 päivää! Myymässä on vain yrityksiä ja tunnen kyllä lievää alemmuudentunnetta muita myyjiä kohtaan, hirvittää oikein! Mutta varmasti arvokas kokemus, ei rahallisesti ehkä mutta... Tilasin jenkeistä muutaman korutelineen ja lahjapusseja. Sitten ajattelin laittaa muutaman valkoiseksi maalatun oksan maljakkoon ja ripustaa siihen korvikset! En tiiä onko hyvä vai huono idea mutta kokeilen ainakin :) yhden vinkin voin laittaa sulle facebookiin ;) Onnea myyjäisiin!!!

  VastaaPoista
 2. Blogissani sinulle Sunshine Award. T:) Koralli

  VastaaPoista
 3. Kiitos Koralli, käyn kurkkaamassa :)

  VastaaPoista
 4. Minullakin on noita Villihelmen hinnoittelutarvikkeita. Ovat olleet näppäriä, kun ei tarvitse itse näprätä lappuja. :) Kotoa koruja myydessä ja joskus muualla niitä esitellessä on helpompaa asiakkaille, kun hinnat ovat heti esillä. Pysyy itsekin perässä siitä mitä mikäkin maksaa, eikä tarvitse listojen kanssa pelata.

  Minulla on ollut sen verran pienimuotoista tuo esittely, että olen yleensä järjestänyt korut vain pöydälle, josta niitä on innokkaasti pengottu. Nyt tosin olen ostanut kotiin pari telinettä, joita voi pyöritellä, joten sellaiset on aika näppärää ottaa mukaankin tarvittaessa. Villihelmestä saa sellaisiakin.

  Noita pakkauspusseja löytyy monia kauniita versioita. Ostin juuri isomman satsin organzapusseja, jotta niitä saa tarvittaessa lahjoihin mukaan. Noita paperipussejahan voisi värkätä myös itse lahjapaperista.

  VastaaPoista
 5. Kiitos paljon Tiia, näin minäkin ajattelin asiat hoitaa, hinnat reippaasti vain esiin ja tuotteet kauniisti esille ettei asiakkaalla ole hankala tutustua niihin.

  Olenkin etsinyt noita organzanauha-pussukoita ja Huuto.netissä oli jollain myynnissä jättiläjä niitä, sinne ajattelin syyhkästä tässä jossain vaiheessa. Ne ovat kyllä nättejä lahjapussukoita ja käyvät sellaisenaankin vaikkapa pukinkonttiin ;) Pakkauspusseja ajattelin käydä vielä katselemassa vaikkapa Tiimarista, mutta kyllä minä näillä eväillä jo pötkin huomattavan pitkälle :)

  Kiitos paljon kaikille kun olette jakaneet omia kokemuksianne !

  VastaaPoista
 6. Tunnustus odottaa sinua blogissani!

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !