Sivut

lauantai 24. marraskuuta 2012

Olisko jossain mustia foliolasisytämiä ?

Ohhoh, enpä olis uskonut, eikä varmaan kukaan muukaan, jälleen esittelyyn pääsee siis avainnauha... Vaikka näitä avainnauhoja on välillä pikkasen "tylsä" tehdä ni silti niistä voi jotenkuten yrittää tehdä mielenkiintoisia, kuten lisäämällä jotain uutta väriä tai tyyliä mitä ei ennen ole käyttänyt. Tässä mallissa käytin nyt ensikertaa noita kauniin savun/tumman harmaan värisiä foliolasisydämiä, mutta muutoin oli ihan perusnauha.

Onkohan jostain mahdollista löytää ihan mustia foliolasisydämiä koossa 20mm, tai ei niitten tarvis olla ees ihan mustia, niissä vois olla jotenki sellanen kaunis hopeinen sisus tai hei vaikka kultainenki ! Höh, en oo koskaan nähny enkä löytänyt mistään...

Tämäkin yksilö painui heti asiakkaan tilaukseen jahka valmiiksi sain, tilauksia on siis jälleen lähtenyt maailmalle, bye bye murut.

<3

3 kommenttia:

 1. No sitähän tehdään,mitä pyydetään. Mulla olis myös puuhelmiavainnauhoja tilauksessa ja kirjanmerkkejä. Juuri on yksi iso tilaus melkein valmis, viimeiset viritykset vielä tänään. Ostin Clasulta niiden kaikki heijastimet,tai taisi 3-4 jäädä. Niistä aion alkaa tuunaamaan kauniimpia.
  Olisi kiva saada oikein inspiraatio johonkin erilaiseen koruun, mutta toki tilaukset tehdää ensin. Sun avainnauha on kiva,enkä nyt tiedä niistä sydämistä,vinkkaan jos jostain löydän.

  VastaaPoista
 2. En osaa auttaa mustie sydämien kanssa mutta hieno avainnauha on. Oon itte laittanut aikasemmin lähinnä vaan toiselle puolelle sydäntä mutta miks ihmeessä ei mäin kummallekin! :) Ei yhtään mua tylsistytä ainakaan nää avainnauha poataukset :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon, itekki tykkäsin nauhasta kyllä, värit vaan tuntuivat niin kauheen tylsiltä aluksi. Kaunis tuli silti :)

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !