Sivut

keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Parillisia ihanuuksia

Hieman ennen myyjäisiä viime viikonloppuna värkkäsin melkoisen monta paria korvakoruja, mulla oli selvästi niihin joku hinku. Korviksia on hauska tehdä, ne on yksinkertaisia ja ne valmistuu suhteellisen nopeasti ja niistä saa ihanan näköisiä kun viitsii hieman miettiä millaisia materiaaleja laittaa yhteen. Mun mielestä korvakorujen teko on parasta ja palkitsevinta näin niinku koruilijan näkökulmasta katsottuna.

Tässäpä muutama pari näistä viikko sitten valmistuneista korviksista, materiaaleja on joka lähtöön ja tyyliä myös. Oon eritoten ihastunut tuohon ketju tyyppiin, eli että helmistä koostuu eräänlainen rypäs ketjun päähän. Ihanan yksinkertaista ihan niinkuin tekijäkin ;D

Kyllä oli kuulkaas oikee tuskien taival koittaa kuvata noita kahta punaisemman sävyistä korvisparia, ne kettuilu ihan täysin enkä sitte loppujen lopuksi saanut niistä tuon parempia kuvia, ärsyttää ! Tässä alla olevassa kuvassakin nuo akaatit näyttävät ihan öklöiltä, mutta luonnossa niissä on sellainen ihana punainen ja murrettu hehku, todella kauniit, mutta kuva vääristää ja tekee niistä melkein ruskeat, argh ! Ja alimpana olevissa kuvissa olen yrittänyt vangita tuota kauniin murrettua palaneen oranssin sävyä mutta en ole siinäkään onnistunut. Huono päivä siis oli kuvausten kannalta.

Akaattia ja kristalliboconit.


Laavakiveä koossa 12mm, helmihatut ja lehtiriipukset.

Laavakiveä, helmihatut ja kukkalinkit.

Korumetalliketjua, kristallikvartsit ja swarowskibiconit.

Akaattia, korumetalliketjua, helmihattua sekä lehtiriipuksia.

Tuossa näkyy ehkä vähän tuota kaunista säröä, taitavat ollakin säröakaatteja...
Mikäs oli sinun suosikkisi ? Mun suosikki on ehottomasti nuo ensimmäisissä kuvissa esiintyvät akaattikorvikset :) Mukavaa keskiviikkoiltaa kaikille !

10 kommenttia:

 1. Mun suosikit on nuo laavakivikorvikset :) kivat ne lehdet siinä!

  VastaaPoista
 2. Kauniita jokainen pari :) Suosikit on mullakin nuo ylemmät laavakivikorvikset.

  VastaaPoista
 3. Jep - samaa mieltä : )

  VastaaPoista
 4. Kiitän kovasti, ja hauska että kaikki tykkää nyt laavakivistä :)

  VastaaPoista
 5. Kukkalinkilliset korvikset ♡ Vois niissä olla kivenä joku muukin, mutta kauniit noinkin :)

  VastaaPoista
 6. Kukkalinkilliset on kyllä söpöt ;)

  VastaaPoista
 7. Mun mieleen on eka pari:)

  VastaaPoista
 8. Moi, Sinulla on jotakin minun blogissa. T:) Koralli

  VastaaPoista
 9. Moi! Mistä ostat noita renkaita/linkkejä, miksikä noita sanotaan? Haluaisin kanssa lähteä kokeilemaan korvakorujen tekemistä juurikin tuollaisella tyylillä, mutta tuntuu että mun ostamat renkaat on aivan liian heppoisia.

  Nättejä nämä sun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Ninni !

   Mie en nyt kyllä hoksaa että mitä linkkejä/renkaita tarkoitat, mutta jos tarkoitit tuota kohtaa mikä yhtyy tuohon korvakorukoukkuun niin se ei ole rengas eikä linkki, olen kieputtanut korupiikkiä tai korumetallilankaa tuollaiseksi renkaaksi joka näyttää nätiltä helmeä vasten :)
   Mikäli tahdot kokeilla niin osta artistic wirea koossa 0.81mm tai sitten yli 5cm korupiikkejä. Ostan itse omat korupiikkini Helmikauppa.com:sta, ja kokoa niillä on n. 7cm :) Korupiikkien kanssa kannattaa olla tarkkana ettei osta liian pehmeitä tai liian kovia, puolikova on hyvä tällaiseen tarkoitukseen :)

   Kiva että olit liittynyt lukijaksikin !

   Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !