Sivut

maanantai 19. marraskuuta 2012

Rannekoruja, pinkihtävää

Toiveina oli saada rannekoruja joissa hallitsevina väreinä olisi musta ja pinkki, ihana väriyhdistelmä omasta mielestäni, oon niin pinkki-ihminen ku vaan voi olla. Pinkkiä ja mustaa siis peräjälkeen pienellä kivalla jutulla höystettynä. Pidin korut mahdollisimman yksinkertaisina, ei siis ylimääräisyyksiä kovin paljoa.

Tein kaksi samantyylistä rannekorua, joissa molemmissa oli samat värit mutta erityylit. Toisessa on mustia lasihelmiä sekä tuollaisia jännän mallisia valko/pinkki -helmiä joista tulee mieleen polkkakarkit ja toisessa sitten on mustia lasihelmiä ja pinkkejä helmiäishelmiä. Molempiin laitoin välihelmiksi sitten pieniä hopeanvärisiä palluroita sekä toisenlaisia kukkarondelleita korostamaan pinkkiä sävyä.


 


Eilinen ilta oli taas ihanan tuottoisa ilta korujen suhteen, sain tehtyä kaksi tilausta valmiiksi ja olin todella tyytyväinen itseeni. Joskus tulee vain hetkiä jolloin kaikki onnistuu eivätkä helmet pyöri lattialla jatkuvasti :D Joskus taas tuntuu että helmet puhisevat itsekseen eivätkä suostu suomaan minulle ajatustakaan ja pyörivät vielä kaiken lisäksi lattialle sellaisiin paikkoihin ettei niihin ylety. Noh, eilinen oli onneksi hyvä päivä ja palkitsin ihanat helmeni silittelemällä niitä ja järjestämällä ne uudestaan lajittain :) Kuulostaa hieman hullulta, mutta true koruilija rakastaa helmiään ja suo niille pienen palan rakkauttaan välillä ;) (Kohta tulee valkotakkiset hakemaan mut lataamoon vähäks aikaa....)

Yritän tässä senkin vuoksi hieman tehdä kiireemmällä aikataululla näitä koruja koska keskiviikkona alkaa kuuden päivän mittainen radiohiljaisuus blogin puolella ja laitan postauksia tulemaan jokaiselle päivälle aina yhden, jotenka kait sitä tavaraakin pitäisi olla. Kirjoittelen aiheesta vielä huomenna pikkusen lisää ja toivottelen mukavaa tulevaa viikkoa kaikille :)

Nyt alan laitteleen pyykkiä kuivumaan ja alan kuvaamaan lauantain ostokset, sitte kurvataan pikkusen kylästelemään ja toivon mukaan piakkoin kotiin takaisin jotta saan jatkettua koruilua kun tätä intoa näköjään nyt piisaa :) Mukavaa päivää kaikille ihanaisille naisille (ja miehilleki) ja murusille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !