Sivut

torstai 22. marraskuuta 2012

Törhöstä kirjanmerkkiin

Kirjanmerkki hieman ehkä kesäisemmissä väreissä, mutta tulipahan tehtyä. Tein aiemmin hieman tämänkaltaisen kans, mutta tähän laitoin vielä ketjua ja erilaisen tuon itse kirjanmerkkiaihion. Tämä kirjanmerkki vietiin melkeimpä käsistä viimeisimmissä myyjäisissä joten katsoin parhaakseni että vääntelen uuden, vois jossain vaiheessa koittaa ehtiä tekemään näitä vähän lisääkin..

Tähän käytin tosiaan tuollaista tosi kaunista kirjanmerkkiä jonka tilasin Helmihatusta, jadenugetteja, helmiäishelmiä ja lasihelmiä, kaikkee mahdollista siis.
Nii ja olihan tuolla vielä näköjään yksi ihanainen kaunokainen marmorihelmikin lohenpunaisessa sävyssään, piristi kivasti tuota muuten niin kirkkaan keväistä väritystä.

<3

3 kommenttia:

 1. No ihanan teit:)
  Hatusta minäkin tilasin samanlaisia,kun hokasin,että oli tullut uusia!
  Olisi pidettävä talkoot, jotta saisin kaikki tehtyä,mitä on varastossa. Ajattelin, että joululahjoiksi ovat oivia.

  VastaaPoista
 2. Upea taas kerran! Täynnä ihania yksityiskohtia. :) Minäkin väänsin tällä viikolla 18 kirjanmerkkiä tilausta varten. Melkoista hommaa oli kieputtelu.

  VastaaPoista
 3. Kiitosta vain ja niiaus perään :) Joululahjoiksi minäkin ajattelin kyllä väännellä kirjanmerkkejä sekä tietty tuonne myyjäisiin myös... Apuva nekin lähenevät jatkuvasti !

  Tinkki: Kylläpä sulla on ollut raju tilaus, varmaan huusi sormet jo hoosiannaa loppua kohden :)

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !