Sivut

tiistai 6. marraskuuta 2012

Tunnustuksia ;)Ihanaa, sain tunnustuksen, jopa kahdelta taholta ! Kiitos paljon Eija Korukopasta ja Koralli :) Lämmittää somasti mieltä tämä tällainen. Tunnustus on tällä kertaa Sunshine Award, ihana. Tähän kuului pikkusen kysymyksiä omista mieltymyksistäni, alla vastauksia, olkaapa hyvät.


Lempinumero:
- Tjaa, empä oo tällaistakaan koskaan ajatellut, mutta mä tykkään enemmän parillisista numeroista ja luvuista kuin parittomista. Mun mielestä jokaisella pitää olla joku, näin myös numeroilla ;)

Alkoholiton suosikkijuoma:
- Vesi, kahvi, cokis zero ja näin joulun aikaan kuuma glögi.

Lempieläin:
- No varmaan se perinteinen parivaljakko; koira ja kissa, mutta tykkään myös laiskiaisista ja Tamariiniapinoista.

Fb vai Twitter:
- Fb ehdottomasti, en oo koskaan tajunnut tota Twitterihäsläystä... Fb, on varmin tapa saada muhun yhteys, sähköposti tulee vasta sen jälkeen :)

Intohimo:
- Tätäkään mä en oo suuremmin koskaan miettinyt, mutta ainakin tällä hetkellä varmaan tämä koruilu ja kauniit ihanat helmet sekä tietenkin naisen paras ystävä, SUKLAA !

Suosikki viikonpäivä:
 - Nyt kun työttömänä on niin ei oikeastaan voi sanoa minkään päivän olevan suosikki, kaikki päivät tuntuu samalta. Jos olisi työelämässä niin torstai olisi suosikkini, silloin sitä jopa kerrankin ajattelee että perjantaina on kiva mennä töihin kun pääsee sen jälkeen viikonlopun viettoon.

Suosikki kukka:
- Valkoiset kukat, ruusut ja kallat. Kesäisin ne pullukkakukat ojissa on ihania :)

Lempiväri:
- Valkoinen, musta ja pinkki. Valkoisen ja mustan kanssa menee melkein mitkä tahansa värit, tosin sininen ja keltainen ei oikein ole mun juttuja.. Pinkki on sellainen kestosuosikki, tosin en sisustaisi sillä värillä, survon vaan päälleni kaiken mahdollisen pinkin värisen vaatetuksen :)

Lukemista:
- Mä rakastan kirjoja, niitä sellaisia mun tyylisiä, fantasia ja hömppä. Tykkään esimerkiksi Nälkäpeli -kirjasarjasta todella paljon. Tämän tyyliset kirjat ovat ihania, niiden tarinaan on mahtava uppoutua ja yleensä ne vievätkin minut muutamaksi päiväksi mennessään. Olen loppuunkuluttaja luonne, luen kirjatkin parissa päivässä loppuun, olivat ne sitten miten paksuja tahansa.

Tämä oli tosi kiva, sai hieman valottaa taas siivuja omasta elämästään ja jakaa niitä teidän kanssanne, kiitos paljon tunnustuksen jakaneille muruille ! Tällä kertaa en kuitenkaan taida jakaa tätä kenellekään, on tainnut pyörähtää jo jokaisella tällä meidän "rinkiläisellä".

Mukavaa iltaa kaikille ! Minä käväsin tänään Tiimarissa ostoksilla ja löysin paperipusseja ja organzapussukoita jotta saan pakkailla koruja hienommin.. Löytyhän sieltä kaikkea muutakin, turhaa ja turhaa ja turhaa mutta hyvänmielen tuojia kuitenkin. Patalappusia jouluksi, ensi kesäksi kengät, kalenteri ja uusi muistikirja...

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !