Sivut

keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Villihelmestä myyjäisiin

Tilasin toissapäivänä pikkusen tavaraa Villihelmestä niinkuin kerroinkin jo aikaisemmin, ja tässäpä on saaliini tällä kertaa. Mulla oli lähtökohtana että tarvitsen tarralappusia, sellaisia mitkä eivät sottaa koruja liimaan, sormusmitta sekä jotain tasoja/säilytyspaikkoja myyjäisiä silmällä pitäen. Päädyin sitten tilaamaan kahdenlaisia tarralappuja/hintalappuja, yhden setin irroitettavia sormusmittoja sekä kaksi tuollaista tarjotinta missä on kolot joihin voi sitten myyjäisiin laittaa vaikkapa sormuksia ja korvakoruja esille kivemmin.

Muutoin mukaan lähti pakkauspussukoita pienessä koossa, sekä erilaisia lasihelmiä. Ajattelin myös yrittää väkerrellä itse sellofaanista pussukoita noille korviksille ja laittaa korvikset kiinni sopivan kokoisiin pahvipaloihin jotta ovat ryhdikkäästi esillä. Laitan korvakoruja esille myös ilman paketteja että asiakas voi sitten tarpeen tullen ihastella niitä paremmin. Tällaista pienen pientä säätämishommaa jossa mulla taatusti pärähtää hermot jossain vaiheessa ;D

Lasihelmet oli pakko ottaa ostoskoriin, ihan vaan sen vuoksi että ne oli niin kauniin värisiä hurrikaanin sävyjä. Hurrikaani-nimi näille helmille ilmeisesti tuli siitä kun niiden pinnassa on aavistus valkoista sävyä ja ne näyttävät kauniin sekaisen värisiltä. Otin kaikkia saatavilla olevia värejä neljä pussia ja ajattelin tekaista niistä kivoja puolukka-, mustikka- ja ruohopallerokorviksia. Otin myös kun halvalla sai niin tummanpunaisia lasihelmiä koossa 8mm ja näistä ajattelin suunnitella jotain jouluista.

Nyt pitäisi vetaista itsensä jälleen käyntiin ja aloitella korustelu, avainnauhoja pitäis touhuilla sekä myyjäisiin että asiakkaille tilauksiin. Pikkuhiljaa hyvä tulee, mulla on enemmän ollu paineita nyt noiden esillelaittotavaroiden kanssa mutta josko tämä stressi tästä lieventyis...
<3

3 kommenttia:

  1. Kivat ostokset:) Mä odottelen pakettia Punaisesta Kivestä, tänään on tilailin ja nyt on toimitettu jo postiin.

    VastaaPoista
  2. Hei Eila ! Eikö ookki oikein nautinto tilailla tavaraa kun on hyvä asiakaspalvelu ja tuotteet lähetetään nopeasti kotiin :) Tulee hyvä mieli :)

    VastaaPoista
  3. Mullakin myyjäiset tulossa ja posti toi just sellofaanipussit kotiin :) noiden pakkaamisten kanssa tosiaan on hiukka hermot kireellä.. Hyvät tarvikkeet sulla jo koossa, siittä se lähtee!

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !