Sivut

tiistai 11. joulukuuta 2012

Argh, tää pimeys tympii !

Tää pimeys todellakin tympii, mitään ei ehdi tekemään aamusta, enkä todellakaan taho herätä kukonlaulun aikaan jotta valoa riittäisi ! Täällä ei nää mittään, ei nää kuvata maisemia, ei nää kuvata vihdoinkin taivaalta alas asti valunutta lunta, ei nää kuvata koruja, ei nää ees tehdä koruja voi kaamee. Ottaa aivoon ja paljon.

Todellakin, aamusella heräsin ihan mukavaan puhelinsoittoon ja sitä varten piti sitten alkaa valmistautumaan enkä ehtinyt siinä tohinassa ottaa eilen tehdyistä koruista kuvia ja jahka pääsin jälleen kotiin niin valohan oli kaikonnut kuin pieru saharaan. Kyllähän sitä vois yrittää kuvailla niitä koruja ihan salamassakin mutta mä vaan oon niin laiska etten millään jaksais alkaa pähkäileen miten ja millain niitä koruja oli hyvä käännellä että tulis parhain mahdollinen tulos. Tätäkin kääntelyä ja vääntelyä olisi mukava harrastaa ihan luonnonvalossa mutta kun ei niin ei sitten.

Jokainen tietää ettei salamalla tuu yhtä kauniita ja luonnollisen näköisiä värejä kuviin ja koruihin kuin jos ottaisi kuvat nätisti nätillä alustalla luonnonvalossa. Voi että mua sapettaa tänään taas vissiin niin paljon että vois illemmalla purkaa tän raivon ja ärsytyksen korujen tekoon, toisaalta saattanee korupiikit ja renkaat vääntyillä jos mihin asentoon ku tässä mielentilassa alan niitä pohtimaan ;)

Eilen sain tehtyä siis kaksi tilausta valmiiksi ja huomenna pitäisi viedä ne kaupunkiin asiakkaille. Sain tehtyä yhden kännykkäkoristeen ja pari sormusta sekä yhden avainnauhan. Piti tehdä kaksi sormusta vaikka yhtä pyydettiin ku harvemmin sitä saa väänneltyä juurikin sen oikean kokoisen, parempi siis tehdä vertailukohteita jotta asiakas saa itse testata kumpi on paras. Sormuksissa tahdottiin olevan pinkkiä, ja minähän käytin sitten uusia muutama viikko sitten Hopeavintistä ostettuja opaakkeja ruusukvartsi(?) kiviä ja nättejä tuli molemmista. Avainnauhassa taas tahdottiin olevan kirkasta, hopeaa ja pinkkiä. Tein tämän nauhan vaijeriin ja käytin kirkkaina helminä kirkkaita hopeasisuksellisia siemenhelmiä, harmaita helmiäislasihelmiä sekä vaaleanpunaisia helmiäislasihelmiä.

Hienoja tuli ja olin tyytyväinen, huomenna toivon mukaan saan kuvailtua ne :) Illan agendalla olis tehdä taas yksi isompi tilaus valmiiksi, vuorossa olisi laavakivien kanssa puuhastelua ;) Mukavaa iltaa kaikille, minä jatkan hömppäsarjan vahtaamista ja koitan puskea tämän pahan ja kärttyisen mielen pois itsestäni !

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !