Sivut

maanantai 3. joulukuuta 2012

Avainnauha tai oikeastaan koru

Oikeastaan tämä on kyllä pikemminkin koru kuin mikään töissä käytettävä avainnauha, tuli sen verran nätti ja kaulakorumainen, mutta jos vaan joku tykkää ja tahtookin enemmän korumaista kaulaansa myös töihin avainten seuraksi :)

Tässä käytin kirsikkakvartsia 10mm koossa, hopeoitua ketjua sekä artistic wire -metallilankaa kieputeltuna. Korusta tuli todella yksinkertainen mutta samalla ihanan kaunis ja herkkä :) Joskus kun saa itseään toteuttaa ja tehdä juurikin sellaista kun tahtoo niin tekee mieli napata kaikki tekemänsä korut itselleen eikä laittakaan myyntiin, mutta sittenhän mää kyllä jo hukkuisin noihin kaikkiin :D Pitäis opetella kahteleen korujakin hieman sormien lävitse eikä ihastua päätä pahkaa aina jokaiseen erikseen, aika raskasta välillä.

Mutta mitäpä tykkäätte tällaisesta korumaisesta avainnauhasta ?


Oikein mukavaa maanantaita ja arjen aloitusta jokaiselle, minäkin aloitan arkeni pakkaamalla kimpsut ja kampsut ja painun illaksi myyjäisiin kaupunkiin :) Pitäkäähän peukkuja että tavaraa menisi mahdollisimman paljon ja tulisi uusiakin tilauksia <3

5 kommenttia:

 1. Auts,enpä olisi pahoillani,jos olisi mun kaulassa.
  Tää on ihana!

  VastaaPoista
 2. Hihi, kiitos Eila :) Tykkäsin itekki tosi paljon tästä ja niin näytti tykkäävän muutkin tuolla myyjäisten puolella :)

  VastaaPoista
 3. On kyllä kaunis! Oikeen hempukka! Nuo helmet on kyllä niiiiin kauniita...

  VastaaPoista
 4. Kiitos molemmille :)

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !