Sivut

sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Jouluaaton valmistelua

Heti aamusella herättyämme alkoi mahoton tohina ja kämpän puunaus lattiasta kattoon, aaton valmisteluja siis pikkusen. Siivousta, lahjojen paketointia, muistilistan tekoa vielä viimehetken asioille sekä ystävien tapaamista. Ihanaa kiirettä !


Tänään meillä oli äitin kans vielä leipomisjuttujakin, iltapäivä kulutettiin siihen ja ihailtiin samalla joulukuusta. Leivontavuorossa oli pottupiirakat eli karjalanpiirakat perunamuussilla sekä joulutortut. Eilen oli valmistunut kinkku sekä salaatit. Oi että, jouluherkut ovat niin suussasulavia että kyllä niitä viitsii hyvällä omallatunnolla syödä niin että vatsaan sattuu :D Mussutinkin jo kinkkua muutaman siivun sekä tietty pari piirakkaa salaatin kera, nams !

Huomenna aamulla ilmeisesti koristellaan kuusi ja raahataan kuusen alle lahjat odottelemaan avaajiaan. Tänään olenkin paketoinut kaikki lahjat, yhtä lukuunottamatta, siihen tarvitaan pikkusen vielä lisäystä ja se on työnalla juuri ;) Huomenna pitäisi vielä kävästä pikainen reissu kaupungissa, voi näitä mattimyöhäsiä ! Itsehän en siis ole tällä kertaa se myöhässä oleva vaan joku ihan muu.. Huoh, millon ne oppii !?

Nyt aion rauhoittua ja paneutua hieman korujen ihmeelliseen maailmaan jotta jaksan taas huomenna touhottaa ja kaahottaa ympäriinsä. Niskat ja olokin on alkanut pikkusen parantumaan, vielä on jäykkyyttää joka paikassa ja välillä sattuukin mutta paremmassa kunnossa huomattavasti kuin muutama päivä sitten. Olen saanut nukuttua yönikin paremmin, ja ilman painajaisia :)


Tämän päivän postauksen kuvituksena toimiikin tällä kertaa joulupuuhat äitin luona, ihanaa joulun odotusta jokaiselle lukijalle ! Vaikkakin tämä postaus on toteutettu hyvällä joulufiiliksellä ja innosta puhkuen, niin mielessäni ajattelen kuitenkin pikkuista poikaa ja hänen perhettään, jolle tämä joulu on liian raskas. Toivon sydämestäni heille voimia ja toivoa tulevaisuuteen 

<3

4 kommenttia:

 1. Mielessäni pyörii myös tuon pikkupojan perhe..
  Hyvää Joulua myös sinne!

  VastaaPoista
 2. Samat sanat.. :'(
  Kaikesta huolimatta hyvää joulua!!

  VastaaPoista
 3. Hulinan seassa myös minun ajatukseni ovat olleet sen pienen enkelipojan ja hänen vanhempiensa luona. Toivon, että jostain löytyisi heille voimia nousta tuskan sylistä, ja vielä joskus löytää hiven iloakin elämään♥
  Rauhallista Joulua,ystäväiseni:)

  VastaaPoista
 4. Rauhallista ja makoisaa joulua kaikille!

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !