Sivut

tiistai 25. joulukuuta 2012

Joulupäivä

Oi ja voi, kyllä nyt on vatta täynnä ja huutaa armoa suurinpiirtein joka kerta kun koittaa kääntyä :D Jouluaattona tuli siis syötyä kunnolla ja paljon ja sama meno tuntuu jatkuvan vielä ainakin muutaman päivän, namsk ! Eilinen päivä oli tosiaan niin kiireinen etten ehtinyt sitten postausta tekemäänkään, mutta toisaalta postaukseen tuleva koru olisikin ollut lahjana ni olis saattanut lahjan saaja nähdä sen liian aikaisin ;)

Jouluaatto oli todella ihana ja oli ihana olla perheen kanssa ihan kiireettömästi ja ilman häsyämistä minkään muun kanssa kuin ruoan ja lahjojen. Lahjojen aukaisu oli päivän toiseksi suurin kohokohta, suurin taisi olla kinkun syöminen :D Lahjoiksi tuli vaikka ja mitä, olin erittäin iloinen kuinka pukki oli taas tänäkin vuonna ollut niin osaava ja tiennyt mitä sitä tahdotaan ;) Pukki on aika etevä !

Tähän postaukseen tulee nyt kuvia rannekorusta jonka tein äidilleni joululahjaksi. Tein korun linkitystyylillä ja käytin materiaalina artistic wire -hopeoitua lankaa. Muina materiaaleina olikin sitten raita-akaattia, simpukankuorihelmiä, kristallikvartsia ja hopeoituja osia. Yhden pienen linturiipuksenkin sain siihen ujutettua sopivasti.  Korusta tuli juurikin lahjansaajan näköinen ja toivottavasti myös mieleinen.


Toivottavasti myös muilla on ollut mukava jouluaatto ja olette nauttineet perheen kanssa yhteisestä ajasta. Minä aion tehdä niin vielä muutaman päivän, ainakin tämän ja huomisen jotta saan ahdettua kinkkua naamaani ihan kyllästymiseen saakka, sitten voikin koittaa se arki ja aherrus uudenvuoden jälkeen. Ne työt nimittäin alkavat jo 2. päivä, jotenka aion vain levätä ja valmistautua tulevaan :) Mukavia pyhiä vielä muutamaksi päiväksi, palaillaan taas huomenna !

<3

4 kommenttia:

 1. Ihastuttava koru! Kuulas ja kaunis♥
  Hyvää pyhäilyä:)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana lahja, varmasti mieluinen saajalleen!
  Onnellista kinkunsulattelua!

  VastaaPoista
 3. kuulas ja kaunis, juuri niin kuin eila sen sanoikin :) todella ihastuttava. nyt mennään jo joulupäivän iltaa, tunti sitten syötiin jouluruokia massu pullolleen ja tässä niitä nyt kaikessa rauhassa sulattelen ;) oikein mukavaa joulunjatkoa sinulle :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille teille ihanille :) Täällä myöskin sulatellaan kinkkua ja muita namuja, oi ja voi, vatta parka ;)

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !