Sivut

torstai 20. joulukuuta 2012

Kaulaan koruilua

Kaulakoruilua harrastin toissapäivänä iltasella, koska tilaus piti saada valmiiksi ennen joulua ja pari päiväähän tässä vielä oli aikaa :D Ei suinkaan liian viimetippaan jätetä, mutta tulipahan valmista ja pienessä paineessa kaikki onnistuu aina pikkusen paremmin ;)

Tällä kertaa ei puhutakkaan ihan vaan asiakkaasta vaan T:n mummosta, hän tahtoi tyttärelleen joululahjaksi kaulakorun jossa olisi ripaus jotain sinistä ja korusta tahdottiin roikkuva eli suomeksi pitemmänlainen. Korusta tahdottiin vielä sellainen että siinä ei olisi osia jotka osuisivat kaulaan takaa ja korusta toivottiin tulevan yksinkertaisen kaunis. Tein sitten niin että laitoin koruun organzanauhasta tuon kaulaosuuden ja liitin siihen sitten vaijerilla tehdyn koruosuuden jossa olisi luonnonvalkoista helmiäishelmeä sekä paria erilaista sinistä lasihelmeä. Tein koruun vielä yksityiskohdaksi tuollaisen jatkeen ja laitoin sydänriipuksen siihen roikkumaan, näin siitä tuli täydellinen ja nätisti roikkuva.

Tälläkin kertaa saivat pehmolelut toimia korutelineinä ku ne oli ainoita sellasia sopivan pieniä ja vaaleita istumaan tuossa ikkunalaudalla että sain kuviin ees hiukkasen valoa. Tällä kertaa kuvausassistentteina toimivat virtahepo-otus sekä muumi joka vilahtikin noissa eilisen päivän kuvissa ;)


Mukavaa torstaita kaikille, kohta ollaan jo viikonlopussa ja aina vain askeleen lähempänä joulua, ihanaa ! Mites muute huominen, onko siellä ruudun toisella puolella maailmanlopun mietiskelijöitä vai skippaatteko suosiolla kaikki uutiset koko hössötyksestä ja annatte asioiden mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos ? Minä itse kuulun ainakin tuohon jälkimmäiseen vaihtoehtoon ja skippaan kaikki puheet maailmanlopusta... Pöh mitä hommaa ja hössötystä sanon minä !!

<3

5 kommenttia:

 1. On kyllä hieno tuo :)

  VastaaPoista
 2. aivan ihana koru :) ja juu, skippajiin kuulun minäkin :)

  VastaaPoista
 3. Ihanainen koru:)
  Vinkki tai kikka: kuvailen itse usein valkoisella syvällä lautasella,saa valoisuutta kuviin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä :) Yleensä mulla onki sellanen "mökki" joka on kauttaaltaan valkonen mutta nyt sekään ei auttanut ollenkaan, tuli ihan pimeitä kuvia :( Muumi oli ainut pikkunen joka pääsi tarpeeks lähelle ikkunaa ja valoa :D

   Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !