Sivut

lauantai 8. joulukuuta 2012

Kipeitä tunnelmia...

Oi ja voi, valitus alkaa jo heti ensimmäisillä riveillä mutta eipä voine mittään, kipeänä ollaan siis taas. Torstaina huomasin illasta että alkaa olo olemaan hieman heikko, en sitten ajatellut sitä sen enempää, olihan mulla ollut jo useana päivänä kurkku kipeä ja hutera olo. Perjantaina sitten aamusella herätessä oli melkoisen kuollut olo ja kuumetta sellaset 39 astetta ja risat päälle, huiteli varmaan melkein 40 asteessa... Aamu meni nukkuessa, sekä myös koko päivä, illasta sain vihdoin silmät auki että pystyin syömään edes jotain.

Minkähän lie pöpön oon taas saanut... Mulla on kyllä siitä ulkomaanreissusta asti ollut sellainen kummallinen olotila ettei ihan oo ollut terve mutta ei kuitenkaan kipeäkään. Täällä pohjosessa on ollut jo pari viikkoa tosi kovat pakkaset ni kaippa sitä ei oikeen oo kroppa tottunut tähän ja nyt se purkautui sitten kovana kuumeena. Hengissä ollaan kuitenkin ja toivottavasti jo huomenna olisi parempi olotila. Harmittaa ihan vietävästi mutta minkäs teet, parempi vaan pötkötellä ja ottaa rauhallisesti, ei tämän luokan kuumeessa paljoa kyllä mitään tehdäkään, just ja just viittii aukasta toista silmää välillä :D

Mutta näin, että tällaista tänne, ajattelin tulla kertomaan pikaiset kuulumiset ettette ihmettele että missä sitä ollaan kun kuitenkin mulla on tapana laitella joka päivä postausta tulemaan :) Kuumeessa siis ja kipeänä, toivottavasti huomenna jo parempana ! Lepoa ja nukkumista, niistä on mun päivät nyt tehty :)

Mukavaa viikonloppua jokaiselle, pitäkäähän itsenne lämpimänä ettette sairastu kuten minä <3

3 kommenttia:

 1. Kova kuume ja kurkku kipeä, ei kai angiina?
  Tsemppiä ja toipumista!!

  VastaaPoista
 2. Kova kuume ja flunssa ainostaan, ei ole kurkku suuremmin kipeä, ainakaan angiinan lailla :) Yritetään toipua, pikkuhiljaa, kiitos Eija :)

  VastaaPoista
 3. No voihan pahna! Paranemisia sulle nyt kovasti ja hunajaa kehiin ja sinkkiä.

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !