Sivut

maanantai 17. joulukuuta 2012

Pitsimattojen ja trikookuteen hintavertailua

Tällä hetkellä taitanee olla jo melkoisen kuuma hitti nämä ihanat, kauniit ja kodikkaat pitsimatot. Tai ainakin se tuntuu siltä täällä meillä pohjoisessa, mattoja ja koreja on saanut virkkailla oikein urakalla eikä loppua ole vieläkään näkyvissä. Tällä perukoilla mattojen ja korien tekeminen on huomattavasti halvempaa kuin esimerkiksi etelässä, joten ajattelinkin että laitan teille kaikille ihanille ja rakkaille käsityöihmisille pikku infopläjäyksen tulemaan että saatte tekin äimistellä hintavertailua minun kanssani.


Mulla meinas loksahtaa ja jämähtää suu auki ku tutkiskelin noita hintoja ja mietin millä hinnalla täällä saa kuteet kotiinsa kannettua. Ero on huomattava, jopa järkyttävän suuri, mutta minkäs teet ku mattoja on tehtävä :) Täällä meillä pohjoisessa matonkuteiden hinnat ovat huomattavasti alemmat kuin etelässä ja täältä saakin reippaasti alle kympillä kilon verran kuteita eikä säkillinenkään (n. 6kg) maksa kuin n. 35e.

Tässäpän tulee siis pikkusen hintavertailua ihan vaan suuntaa antavina arvioina, hintahan tietty pikkusen nousee mikäli kuteiden hinta nousee mutta ei oo kuulemma ku viiden euron hinnannousu maksimissaan. Tästä sivustolta katselin noita hintoja pyöreille pitsimatoille ja voitte käydä itsekin klikkailemassa ja katsomassa sieltä mikäli kiinnostaa, pääsette sinne tästä. Jos ottaa vaikka esimerkin tuolta sivustolta että 100cm halkaisijaltaan oleva matto maksaisi n. 87€, niin meillä täällä äidilläni maksaa 35€...


Tuolla kyseisellä sivustolla on myös myynnissä trikookuteesta tehtyjä koreja sekä muunmallisia mattoja. Äidiltäni saa myöskin tilattua mattojen lisäksi koreja missä koossa itse tahtookaan sekä pannunalustoja ja vaikka mitä muuta nyt keksiikään tehdä tästä kuteesta. Korien hinnat keikkuvat siinä 6e - 15e täällä meillä, ja  saa toki suurempaakin tilattua, mutta tuo 15e kori on jo melkoisen suuri.Siinäpä olisi hieman infoa siitä millaista täällä meillä olisi tarjolla, mikäli jollakulla on kiinnostusta tilata mattoa tai koria kotiinsa huomattavasti halvemmalla ottakaa ihmeessä yhteyttä minuun sähköpostiosoitteella katriwithpearls @ gmail.com (poista välit!!) niin minä ohjaan viestit eteenpäin äidilleni :) Tilattuihin tuotteisiin tulee toki postikulut päälle, mutta nykyäänhän on tuo smartpost -toiminto joka on huomattavasti halvempi kuin normaali postipaketti :)

Kivaa iltaa kaikille <3

3 kommenttia:

  1. Ohhoh! Ja äitisi näyttää olevan taitava!

    VastaaPoista
  2. Eiks oo järjetön tuo hintaero !? Mutta mamma on tosiaan hyvä tekemään, erittäin hyvä ja tasainen kädenjälki :) Mulla on noita koreja kämpillä joka hyllyllä ja vessassa matto sekä sängynvierusmattoina kans pari kappaletta. Aivan ihania jalalle ja helppo pestä suoraan pesukoneessa. Ei kutistu eikä muuta muotoaan :)

    VastaaPoista
  3. Tekisi mieli noita mattoja,mutta poika liikkuu pyörätuolilla ja mattoja ei voi pitää:( ....ehkä joskus tulevaisuudessa.

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !