Sivut

keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Säihkettä swarotyylillä

Ihan kohta alkaa olemaan jo joulu ovella, viikonloppuna saa alkaa häseltämään jo hiukkasen enemmän ja laittaa isompi vaihde silmään jotta päästän hyvissä ajoin joulun viettoon. Tällä hetkellä täällä vietellään sairastusaikaa, mutta toivoisin kyllä että pääsisin joulua viettelemään ilman rä'än valumista pitkin nokanvartta tai niskojen ei-niin-sutjakasti-taipumista... Tällä hetkellä vointi on ihan ok ja elävien kirjoissa ollaan, mutta ootappa vaan ku satun liikahtamaan väärin tai väärässä asennossa niin tuntuu kuin pää tipahtaisi paikoiltaan varovainen saa siis olla.

Eilen kerroinkin että kävin päivystyksestä hakemassa hieman helpotusta ja ne määräs mulle ainoastaan antibioottien sijaan Duactia. Tämä jokaisen tuntema flunssalääke on jo nyt hieman helpottanut oloani, enää ei ole tukkoisuudesta tietoakaan ja pääkin toimii hieman paremmin, vointi on silti melkoisen uupunut... Pikkuhiljaa vain ja levolla tämä lähtee, toivottavasti. Ei ollut korvissa tulehdusta, ei ollut poskionteloissa mitään eikä kurkussa kasvanut angiinapöpö joten pitäisi olla ihan perusflunssaa, saa nyt nähdä.

Mutta kaiken tämän valituksen ja voivottelun jälkeen olen kuitenkin hieman terästäytynyt ja ottanut itseäni kipeästä niskasta kiinni ja väännellyt muutamatkin korut, hyvä minä ! Äitillä on torstaina eli huomenna hieman fiinimpää menoa joten mun hommaksi jäi sitten koristella se, joten tekaisin sille aiemmin jo käsikorun ja nyt siihen passaavat korvikset ihanista isoista Swarowskin sydänriipuksista joita tilasin Helmikauppa.com:sta kuukausi takaperin. Punaista tietty piti olla nyt kun näin joulun alla tepastellaan.Kuvaushan ei taas mennyt ihan niinku Strömssössä vaan mulla palo hihat jo parin kuvan jälkeen... Miten tässä voi kuvata mitään ku valoa ei näy tunnelin päässä eikä juurikaan muukaan valo auta, tulee muuten kellertäviä kuvia, luonnollisuus olisi tässäkin valttia ! Noh, sain muutaman suhteellisen hyvän kuvan vaikkei hyvistä kuvista nyt voikaan puhua, aika karmeita on.... Koittakaahan saada niistä selvää ja antakaa armoa, taitanee olla jokaisella sama ongelma tähän aikaan vuodesta. Talvi sinänsä on kiva mutta tää kuvausongelma äityy välillä niin pahaksi että mieli tummuu melkoisesti, argh !!!


Muumipeikon selkä oli sopivan valkoinen kuvaukseen joten se sai tyytyä osaansa kuvausalustana :D Ja kyllä kuulkaas meni hermot myöskin noiden swarojen kiinnityksen kanssa. Vaikka multa löytyykin jokseenkin miljoona erilaista riipuspidikettä niin ykskään niistä ei ollut sellainen joka olisi tähän käynyt, aina joku oli vaikeeta. Noh, tein sitten oman versioni ja laitoin renkulat noista riipuksista läpi, köytin ohuella ketjulla kiinni ja siitä vielä kiinni tuplarenkailla korvakorukoukkuihin kiinni ja avot ku tuliki ihan hienot ! Mä koitin kyllä äpöstää ja soveltaa näihin sitä briolettien kiinnityssysteemiä mutta oman mielenterveyden kannalta oli pakko lopettaa se ku alko pihdit lenteleen... Mutta kaikki meni kuitenkin suhteellisen hyvin ja näin jälkikäteen katsottuna kuvistakin tuli ihan siedettävät, näkee ainakin että ne on korvakorut.

Oikein mukavaa keskiviikkoa kaikille, minä jatkan aamupalan mietiskelyä, söiskö jukurttia ja hedelmiä vaiko suklaakalenterista väliin jääneet namut :D

<3

5 kommenttia:

 1. Kiitos tyttärelle, kauniit ovat :)

  VastaaPoista
 2. Syö suklaat! Ah,miten ihanat korut.

  VastaaPoista
 3. Suklaat teki kyllä kauppansa ;)

  VastaaPoista
 4. Kauniita joulukorviksia

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !