Sivut

torstai 13. joulukuuta 2012

Sammalakaattia laavakiven kera

Asiakkaalla oli toiveena saada joululahjaksi pukinkonttiin samantyyliset korut mutta eriväreillä kuitenkin. Asiakas sai itse päättää värit ja sävyt ja materiaalit ja minä yritin sitten toteuttaa nämä toiveet, toivottavasti onnistuin tehtävässä. Materiaalit sopivat hyvin yhteen ja kokonaisuudesta tuli erittäin kaunis ja harmoninen yhdistelmä.

Käytin näissä molemmissa koruissa, tein siis rannekorun sekä kaulakorun, laavakiveä sekä sammalakaattia sekä tietty muunlaisia härpäkkeitä siellä välissä. Muita materiaaleja oli vaijeri, ketju, tummat välihelmet sekä yksi suuri pitsinen metallipallura tuomaan hieman kirkkautta muuten melkoisen tummaan koruun. Nämä korut muodostavat yhdessä setin ja näihin kuuluu vielä korvakorut jotka ovat jo aiemmin menneet samalle asiakkaalle. Kaikissa näissä koruissa on myös yhdistävänä tekijänä sekä sammalakaatit että myös tuollainen siipiriipus.

Kaulakorusta tahdottiin hieman lyhyempi, ei kuitenkaan täysin lyhyt joka jäisi ihan tuohon kaulalle killumaan. Asiakas itse tahtoi korun olevan alle 59cm jotta se tulisi sopivasti tuohon hieman alle puseron kauluksen. Olen yleensä tehnyt tämäntyyppisiä kaulakoruja organzanauhasta, mutta nyt oli ihan kiva tehdäkin ketjusta koska se antoi korulle sellaisen tietynlaisen juhlavamman vivahteen :)
Huomenna näytän sitte sen toisen setin jonka tein samaiselle asiakkaalle :) Tänään olisi vuorossa sitten hieman lenkkeilyä ulkosalla jotta saisin tämän aamusta asti olleen pääkivun taltutettua, huoh... Mulla on aina vähän kummallinen tää pääkoppa, kaikki mahdollinen stressi ja erilainen toiminta menneisyydessä tai tulevaisuudessa aiheuttavat mulle pääntykytyksiä ja pahimmassa tapauksessa jopa lievää migreeniä. Eli nytkin siis ilmeisesti ahdistaa tai no oikeastaan mietityttää lauantaiset myyjäiset ja niihin tehtävät uudet korut sekä tietty joululahjat ja muut tällaiset aikaavievät asiat, vaikeeta välillä koittaa saada päätä ojennukseen mutta aina se siitä on selkiintynyt onneksi. Ostin kalenterinkin sitä varten että saan tyhjennettyä tätä ylitäyttä päätä hieman sinne ja laittamaan kellonaikoja ja päivämääriä ylös jottein ne täytä päätä entisestäänkin ;)

Nyt jos mietiskelis hieman Ebay:n tilausjuttuja ku sain vihdoinkin tuon PayPall:in toimintaan :) Onkos kukaan koskaan tilannut Ebaystä korutarvikkeita tai helmiä, onko millaisia kokemuksia ? Vielä en uskaltaudu tilaamaan mistään suuremmasta ulkomaisesta verkkokaupasta, kokeillaan nyt ensteks hieman pienemmällä mittakaavalla :D Nii ja tänään tuli myös Helmikaupasta tilaukset kotiin, sekä Korutaivaasta että myöskin yhdeltä ihanalta koruilijalta facen kirppisryhmän kautta :) Eilettäin taas kotiin saapui Helmikorin tilaus sekä ihanat helmet ihanalta Ninniltä ;) Ompahan taas järjesteltävää... Laatikoita ja lokerikkoja tarttis jälleen kerran lisää, mä hukun näihin ihaniin helmiin ! Oon kohta niinku Roope-ankka ja uin näitten kans jossain isossa säiliössä ;)

Mukavaa päivää kaikille !

4 kommenttia:

 1. kaunis setti, kiva helmien sijoittelu :) ja tuo laavakivi on vaan niiin ihanaa :))

  VastaaPoista
 2. Oikein tyylikäs setti:-)

  VastaaPoista
 3. Laavakivet on munki suosikkeja, ihanan pehmeän tuntuisia :)

  VastaaPoista
 4. Kauniilta näyttää, vaikka en laavakivistä pidäkään itse.
  En jotenkin osaa yhdistää sitä mihinkään...vielä:)
  Mun eilinen setti lähti käsistä töissä,kun esittelin pomolle ,mitä menee myyntiin. Samantien osti sen ja työkavereille meni kahdet korvikset samantein.
  Niin ja tilauksia taas satelee...on kivaa, että kelpaa:)
  Ulkomaan kaupoista olen tilannut vain Virosta, hyvin on onnistunut. Tekisi mieli kokeilla jotain isompaa kauppaa,mutta en tiedä sääntöjä ja niitä tulleja ja PayPalleja...Kerrohan sitten,jos sinä opit ja onnistut!

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !