Sivut

tiistai 18. joulukuuta 2012

Sitkeä sissi

Tai ainaki semisti sissi, jos näin nyt voi edes sanoa... Piti lähtiä päivystyksessä käymään tän flunssan kanssa ku ei meinaa millään parantua ja nyt meni jo niskatkin niin jumiin ettei pahemmin pääkoppa kääntyile. Päivystyksessä ei sanottu juuta eikä jaata, pelkästään duactia sain flunssan oireita helpottamaan, antibiootteihin ei kuulemma ollut tarvetta. Itse olisin ollut valmis jo syömään jos vaikka minkälaisia lääkkeitä tai rohtoja että olo helpottaisi ja saisi pään kääntymään enemmän kuin ainoastaan eteenpäin. Niskoja olen yrittänyt hoitaa lämpimällä niskatyynyllä sekä hoitavilla voiteilla, pikkusen lämpö auttaa mutta muutoin junnataan paikoillaan.

Flunssan vuoksi en ole pahemmin jaksanut mitään edes tehdä, korujakaan en ole jaksanut miettiä sen kummemmin vaikka kova kiire jo olisi. Mutta kylläkait sitä pitää laittaa oma terveys etusijalle ja antaa niiden tilauksien venyä jos on pakko vain maata paikallaan... Yritin piristää itseäni tilaamalla hieman helpotushelmiä Helmiliinasta, toivottavasti tulevat piakkoin kotiin :) Tilaukseen lähti akaatteja lähinnä sekä onyksia.

Eilen sain myös käsiini vihdoinkin kauankauan odotetun Stockmannin 150 -vuotis muumimukin !! Olin ihan seitsemännessä taivaassa ja hetkuttelin itsekseni onnesta. Muki loppui Stockkalta myynnistä enkä ehtinyt omaani saamaan joten nyt siitä sai pulittaa parikymppiä enemmän mutta on se sen väärti, eipähän ole jokaisella suomalaisella sellaista ;) Ja hintahan vain nousee vuosi vuodelta... Vaikken niitä ostelekaan hinnannousun vuoksi, ne vaan ovat niin kauniita ja keräilykappaleita.
google.com


Että sellaista tänne tänään ! Eilen oli myös mulla ahkerapäivä, kävin ostamassa muutamat joululahjat jottei stressi pääsisi liian suureksi ja nyt on jo paljon parempi fiilis niiden lahjojen suhteen. Vielä kun vain jaksaisin väännellä koruja pukinkonttiin muutaman kappaleen niin olisin jo voiton puolella huomattavasti.

Eilen saapui ihanalta Eilalta arpajaispalkinto ja olin niin iloinen niistä että voi vinha ! Eila se tietää mistä mä tykkään ;) Sitten tuli myös yhdet riipukset jotka olivat menneet sekaisin erään toisen tilauksen kanssa, pääsin niitäkin sitten ihastelemaan. Mutta nyt minä painun takaisin sohvan mutkaan lepuuttamaan sikakipeitä niskojani, palaillaan beibet <3

2 kommenttia:

 1. Kiva ,että sait hyvän mielen:)
  Ja hunajaa kehiin nyt kovasti, ja juomaa ja lepoa.
  Tyttöä käytettiin eilen nieluviljelyssä ja huomenna saa tulokset, ollut viikon jo kurkku kipeä ja yskää.
  Ja voi miten ihana muumimuki!! En tiennyt tuollaista olevankaan. Mä keräilen muumimukeja myös.

  VastaaPoista
 2. Täällä teetä kovasti yritetään juoda ja syödä vitamiineja sekä purkista että hedelmistä :) Yritys on kova, en tahtois olla sairaana jouluna :/ Paranemisia tytölle sinne, inhottava olla kipeänä !

  Tämä muumimuki oli tosiaan vain ja ainoastaan stokkalla myynnissä, sen vuoksi minäkin näin mattimyöhäsenä sen hankin :)

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !