Sivut

sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Sunday

Ja samalla ensimmäinen adventtisunnuntai. Itsehän en sinänsä ajattele näitä sunnuntaita adventteina, aattelen vaan että kuinka monta yötä vielä on oikeesti jouluaattoon ja saan repiä paketit auki niinku lapsoset konsanaan ;)

Tänään olen ollut ahkerana, ainakin omasta mielestäni, sain tehtyä tilauksen loppuun ja pari uutta kivaa juttuakin. Avainnauhat on tällä kertaa kaikki tehtynä, odottelen vielä yhtä hieman suurempaa tilausta, tarvisin tietää siihen vielä värit niin saisin alkaa siihen paneutumaan kunnolla. Avainnauhojen lisäksi tein tänään yhden avaimenperän ja pari kännykkäkoristetta, enkeleitä tottakai näin joulun alla. Avainnauhoista en viittiny ottaa ees kuvia tänne blogiin koska ovat samaa mallia kuin parit aiemminkin tekemäni joten ei mitään uutta nähtävää niiden osalta. Huomenna otan kuvat noista muista tekosista, jotta saan kuviin edes hieman paremman valotuksen, vaikkakin se on hieman hankalaa jo nyt täällä pohjoisessa. Täällä pohjoisessa tulee pimeä nimittäin jo tuossa kolmen kieppeillä päivällä, hirviästi ei siis aikaa ole :D

Tykkäsin ite tosi paljon siitä avaimenperästä, se on ensimmäinen laatuaan minun tekemänäni ja tykkäsin ihan hirmuisesti, toivottavasti tykkäis joku muukin ;) Huomisiin minimyyjäisiin pitäisi tehdä vielä jotain kivaa, ehkäpä jos jaksan ni pari avainnauhaa ja muutenkin koita pikkasen valmistautua siihen urakkaan. Huomenna on onneksi vielä aikaa touhuilla, koska paikalla pitää olla vasta neljän jälkeen päivällä. Odotan innolla tätä tilaisuutta ja sitä että poikisiko se mahdollisesti lisää tilauksia...

Muutoin tämä päivä on mennyt ihan vaan sohvan nurkassa viltin alla ja yöpaidassa kekkuloiden koruja tehden, kuulostaakin niin ihanalta sunnuntailta :) Tänään aloitin myös ensimmäistä kertaa joululaulujen kuuntelun ja ai että se oli rentouttavaa ja piristävää. Tästä tuli nyt tällainen hieman kuulumispainotteinen iltapostaus mutta kivojahan ne on nämäkin. Laitan tähän loppuun muutaman lempparijoulubiisini, kivaa sunnuntai-iltaa kaikille !

Tänään myös onneksi loppuu tuo BB, ja mä en oo vielä yhtenäkään vuonna sanonut näin että "onneksi se loppuu!", mutta tänä vuonna tuo koko formaatti on mennyt niin monta pykälää alaspäin että ihan on välillä yököttänyt... Pöh ja pah !


Suvi Teräsniska - Tulkoon joulu


Jarkko Ahola - Ilouutinen


Band Aid - Do they know it's christmas ?


Suvi Teräsniska - Hei mummo


Boney M - Feliz Navidad

Siinäpä pikkusen mun omia henkilökohtaisia lemppareita näin joulun alla :) Onneksi joulu on vain kerran vuodessa, muutoin näihin ihaniin kappaleisiin varmasti kyllästyisi.

<3


1 kommentti:

  1. Kuullostipa juuri sopivalta sunnuntailta,yöpuku ja villasukat olisi mun asu,jos olisin yksin koko päivän! Pimeää tulee täällä etelässäkin aikaisin, mutta nyt kun tuli lunta,on hiukan valoisampaa.
    Mukavaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !