Sivut

perjantai 14. joulukuuta 2012

Toinen samanmoinen

Toinen samallainen setti, eriväreillä vain. Eilen nähty setti oli toinen yhdelle asiakkaalle menevistä ja tässä tulee sitten toinen, hieman eriväreillä tietty ettei nyt ihan samanlaista tehdä kuitenkaan. Tässä korusetissä oli erilaista tuo kantava teema riipuksen muodossa sekä myös nuo parit helmet tuossa keskivaiheilla, muutoin sama tyyli ynnä muut.

Korussa käytin jälleen kahdessa eri koossa laavakiviä, 8mm sekä 10mm, tummia välihelmiä, valkoisia kuultavia 10mm jadehelmiä sekä yksi iso pitsinen metallipallura. Näiden lisäksi tottakai vielä ketjua hieman sekä kantavaksi teemaksi koko korusetille on tuo pieni lehtiriipus joka toistuu kaikissa näissä koruissa, myös aiemmin menneissä korvakoruissa :)Tänään tuli postissa myös helminauhoja joita olen odotellutkin jo kieli pitkällä saapuvaksi. Ostin eräältä ihanalta henkilöltä facen kirppisryhmän kautta muutamia korukivinauhoja ja olen ihan ihastuksissani täällä ! Pyörittelen ja silittelen niitä, niillä on kovasti asiaa, matkustivathan ne pitkän matkan tänne meille pohjoiseen. Supisevat nyt tuossa toisillensa sohvalla ja jakavat kokemuksiaan, minuunkin ne luovat välillä pitkiä katseita... Taidankin lähteä kuvaamaan heidät pikimmiten ja pakkaamaan lokerikkoihin odottelemaan inspiraation puraisua. Nyt on taas tavaraa riittämiin vähäksi aikaa, kunnes hoksaan jostain jotain muuta mukavaa ja päätän tilata ne :D Tyydyn nyt ainakin jouluun asti näihin ! Niin varmaan...

Mukavaa päivää kaikille, minä koitan alkaa vääntelemään kirjanmerkkejä ja memory wire -rannekoruja huomisia myyjäisiä varten oikein supertehokkaasti. Eilinen päivä menikin melkein sohvanpohjalla kykkimiseen, mulla oli päänsärkyä niskoista johtuvan jumituksen vuoksi, miten lie taas nukkunutkaan... Tänään on parempi päivä eikä päänsärystä tietoakaan, josko tää tauti pikkuhiljaa köpöttelis jo pois, toivon todella.

<3

4 kommenttia:

 1. Paranemista sinne pohjoiseen! Ihania nämä ja nuo alemmat, joista tajusin minun vihreän möllyskän olevan juuri tuota sammalakaattia :)

  VastaaPoista
 2. Kaunista jälkeä näissäkin. Ja mukavaa,kun olet saanut kauniita kiviä siliteltäväksi:)
  Postipate tuo sulle varmaan alkuviikosta kirjeen, huikkaa kun on perillä.

  VastaaPoista
 3. Minäpä huikkaan jahka postipate pääsee tänne asti ;) Mitähän kivaa sieltä tällä kertaa on tulossa, hihhih, joulu ainainen !

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !