Sivut

lauantai 22. joulukuuta 2012

Uusia värejä mw -koruihin

Tekaisin silloin viikko sitten uusia memory wire -rannekoruja ja näihin joihinkin tuli tosi söpöt värit. Mun suosikki oli ehdottomasti tuo missä on mintunvihreää sävyä :) Mulla on aina ollut näiden värien suhteen vähän tällainen kummallinen ote, tykkään tehdä vihreistä sävyistä koruja ja käyttääkin niitä joskus mutta en kylläkään sen kummemmin vihreästä pidä, ainakaan vaatteissa.

Tällä kertaa siis pamaus näitä memory wire -rannekoruja ! Ollaan justiinsa tekemässä lähtöä tuonne järkyttävään pakkaseen, mittari näyttää 27 astetta !! Pitää lähtä käymään kaupungissa ja ostamassa loput joululahjat ja ruokapöytään viinit jouluksi ja muuta sellaista pientä kivaa. Hyvällä mallilla on kuitenkin asiat, ei tarvitse hirveästi stressata, tai en ainakaan aio. Jouluostoksia T:lle siis, sekä hänelle itselleen että myös hänen läheisilleen. Itsehän olen ollut fiksu ja ostanut omalle perheelleni joululahjat jo viikko sitten, hyvä minä !Helmiäislasihelmiä, välihelmiä sekä 6mm mustia lasihelmiä. Suosikkini !!

Helmiäislasihelmiä, välihelmiä sekä mustia 6mm lasihelmiä.

Mattapintaisia harmaita lasihelmiä, mustia 6mm lasihelmiä sekä kuupintaisia tummanpunaisia lasihelmiä.

Harmaita mattapintaisia lasihelmiä, pieniä 6mm mustia lasihelmiä, välihelmiä sekä kirkkaita punaisia lasihelmiä ja kuupintaisia lasihelmiä toisella puolella.

Dodiin, eiköhän laiteta aamukaffit tulille ja lähdetä herättelemään tuo ukonretale ja lähdetä "aamupalalle" kiinalaisen puffettiin ;) Minä en aio pitää mitään ns. joululomaa tässä edes blogin suhteen, päivityksiä tulee siis joka päivä, tai ainakin toivon niin :) Toivottelen siis jokaiselle vaikka joka päivä hyvää joulua jos täällä joku vain viitsii kävästä ! Mukavaa viikonlopun alkua jokaiselle muruselle <3

5 kommenttia:

 1. Onpas nättejä:-) Hyvää Joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja oikein ihanaa joulua sinnekin :)

   Poista
 2. :) kauniita ihan kaikki nämä rannekorut. ja oikein hyvää joulua sinulle myös, mukava tietää että päivityksiä tulee luettavaksi. minäkään en pidä nettitaukoa, päivityksistä en tiedä, päivitän jos tulee jotakin valmista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja ihanaa joulua sinnekin myös ihan erikseen :) Kyllähän minä näitä koruja värkkäilen aina välillä, muutama pitäisi vielä tekaista pukinkonttiinkin ;)

   Poista
 3. Kauniita ovatten:)
  Yllärisuosikki on kultaisia helmiä kantava koru:
  Kyllä minä ainakin tiirailen blogeja,jos en saa päivitystä aikaan.

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !