Sivut

maanantai 10. joulukuuta 2012

Viikontakaiset myyjäiset

Viime viikolla, tasan viikko sitten oli ne yhdet myyjäiset joissa tavaraa meni ihan kivasti kaupaksi ja sain pari tilaustakin alle. Hyvä reissu oli siis, ja olen aina ollutkin sitä mieltä että ei se määrä vaan se laatu :) Mikäli en saisi kuin yhden ainoan korun myytyä, se on kuitenkin tuonut tyytyväisyyttä korun ostajalle ja näin olen saanut jälleen tunnettavuutta itselleni tämän kautta, puskaradio kun on maailman paras markkinointikeino.

Myyjäiset olivat todella pienimuotoiset, eivätkä kyllä ehkä oikeastaan myyjäiset lainkaan vaan mieluummin naisten kesken vietetty hyvinvointi-ilta tai pienimuotoiset pikkujoulut. Naistenilta ehdottomasti kuitenkin, mukavaa oli ja ihana kun oli hyvää tarjottavaa salaatin ja glögin kera. Sai jopa masunkin täyteen samalla kun promosi omia juttujaan eteenpäin, kiitos paljon järjestäjille, olen ehdottomasti valmis tulemaan myös uudestaankin tämänkaltaisiin tilaisuuksiin !

Tässäpä muutama kuva omasta pöydästämme:

Täällä aletaan pikkuhiljaa olla jo elävien kirjoissa takaisin, paljon se vaatikin mutta finally I'm back ! Kaks vuorokautta meni melkeen ihan vaan nukkuessa, vuorokausirytmi oli ihan sekaisin ja tuntuu olevan edelleen ko yöllä ei tuu unta ja aamulla nukkuu pitkälle päivään asti... Sohvan syövereissä tuli vietettyä muutama yö sekä päivä, mutta nyt alkaa olemaan jo pikkuhiljaa voiton puolella tämä olo. Mulla oli tosi kova kuume sillon perjantaina, kävi varmaan lähellä 40 astetta, otin nimittäin kaksi särkylääkettä kerralla ja niidenkin jälkeen kuume oli vielä 39 astetta :D Kuumeesta on selvitty, ja nyt taistellaan flunssaa vastaan. Räkätauti ja yskä on vastassa tällä kertaa, katotaan mitä aseita löytyis kaapista niiden varalle, pääsenpähän sentään korujen kimppuun pitkästä aikaa kunnolla :)

Loppuun vielä hauska kuva tästä meidän perheen arjesta... Kissa valloittaa koiran pedin ja koira alistuu siihen ja nukkuu sitten pähkinänä sängyn vieressä matolla. Kissan mielestä koiran peti on näin talvisin aina loistava sänky, siinä on patteri sopivasti vieressä ja lämmintä huokuu jatkuvasti :) Koiraparka joutuu väistymään aina. Mukavaa arjen aloitusta jälleen jokaiselle !


<3

2 kommenttia:

  1. Kiva että oli kivaa:)
    Ja onnea nopsista silmistä:) 13333!
    Laitahan postia ,kun olet päättänyt mitä haluat. Voin myös laittaa korunosia/tehdä toiveiden mukaan jotain.

    VastaaPoista
  2. Eilalle tulossa postia :)

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !