Sivut

tiistai 29. tammikuuta 2013

Akaattitynnyreitä

Ihana Sara's Placen Sari lähetti mulle ihania akaattitynnyreitä joita tahdoin ihan ehdottomasti käyttää johonkin ja idea syttyikin päässäni välittömästi helmet saatuani kätösiini. Helmet olivat kauniin tynnyrin muotoisia, joissa väriä riitti. Helmet näyttivätkin ihan karkeilta.

Tein helmistä kauniin avainnauhan josta tulikin ehkä enemmän korumainen kuin "pelkkä" kaunis avainnauha. Käytin nauhassa lankana artistic wirea, välihelmiä sekä näitä kaunokaisia.

Muutoin tänään oonkin ollut sitten töissä, pääsin tosin jo viiden korvilla :) Kävin äityliiniä moikkaamassa ja aloitin ajatustyöskentelyä uutta avainnauhaa varten, ajatustyöskentely on tärkeintä ! Semmosta tänään, huomenna tiedossa töitä iltavuorossa ja torstaina ihana vapaa. Mukavaa iltaa kaikille !

<3

8 kommenttia:

 1. Tulipa kaunis :)

  VastaaPoista
 2. Uulalaa! Mulla on myös tuollaisia akaattitynnyreitä! Mutta enpä ole hennonut käyttää,kuin yhden kerrallaan johonkin "hienompaan koruun"...Voi miten on upea!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihana Eila :) Nuo oli niin sulosen värisiä ja niistä tulikin kaunis koru. Korvakoruthan niistä on itsekin tehtävä jossain vaiheessa omiin korviin, ku noi hattaravärit on mun mieleen ;)

   Poista
 3. Kaunista! :)

  Mullakin on tulossa esille jossain vaiheessa kaulakoruja, joissa viimein käytin tekstirenkaitani. Ja kuinka ollakaan joissakin kuvissa on käytetty taas Mariskoolia rekvisiittana. xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän kovasti :)

   Mariskooli on hyvä rekvisiitta, tuo vähän "sitä jotain" tunnelmaakin mukaan. Odotan innolla kaulakorujesi tuijottelua :)

   Poista
 4. Hieno tuli! Mulle ne eivät sanoneet että halusivat avainkaulakoruksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, nekö oli ihan hiljaa vaan sulla laatikossa, olivatpa inhottavia :D Mulle ne alkoi heti leperteleen ja kuiskutteleen ihania sanoja ;)

   Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !